Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barça Regal: Matí intens


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.09.2011 17:00

Barça Regal: Matí intens

www.fcbarcelona.cat


El matí ha estat intens per als jugadors del FC Barcelona Regal. El segon entrenament de la estada a Encamp ha estat eminentment físic.


Foto: Àlex Caparrós (FCB)
Foto: Àlex Caparrós (FCB)

Després de fer una sessió de recuperació ahir a la tarda, Xavi Pascual ha decidit que la sessió d’aquest matí fos principalment física. A dos quarts de deu del matí, els 13 jugadors que ha desplaçat el Barça Regal a Encamp han realitzat la ‘curse navette’, un exercici de resistència per valorar l’estat físic dels jugadors. Tots ells l’han passada de forma satisfactòria, prova evident que els treball realitzat durant l’estiu i aquests primers dies de pretemporada han estat positius.

Divisió en dos grups

Tot seguit, els jugadors s’han repartit en dos grups. Els bases i alers s’han quedat a pista fent exercicis de tècnica individual i de tir, mentre que els pivots han anat al gimnàs a fer una sessió de peses.

Un cop finalitzat, s’ha girat la truita i els pivots s’han dirigit a la pista a fer exercicis específics de la seva posició, mentre els seus companys han fet una intensa sessió al gimnàs. Han estat dues hores i mitja de feina de màxima exigència.

Aquesta tarda, l’equip s’exercitarà a la pista del poliesportiu d’Encamp una altra vegada però aquesta sessió de dues hores serà tota amb pilota i els jugadors no hauran de patir tant la duresa física de la pretemporada.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana