Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Eidson: “Hi ha molt nivell”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

03.09.2011 09:44

Eidson: “Hi ha molt nivell”

www.fcbarcelona.cat


Els primers dies de Chuck Eidson a la disciplina blaugrana ja li han dut bones sensacions. Tot i que reconeix que la feina està sent “dura”, afirma que els seus companys tenen “molt nivell i molt caràcter”.Ja ha tingut temps d’entrenar-se amb els seus nous companys. Quines són les primeres impressions?

2011-08-30_ENTRENAMIENTO_FCB_REGAL_008.jpgSí, ha estar divertit treballar amb ells, hem fet una feina dura, però m’he trobat molt bé. També he estat amb els companys més joves, perquè hi ha jugadors que són fora, com els que tenen compromisos internacionals, però està bé començar a conèixer a poc a poc a tothom i veure com funciona l’equip.

Com s’ha vist?

Bé, ha estat dur, però ha de ser dur perquè és la nostra feina. Per a mi segueix sent bàsquet; per tant, perfecte!

Quina és la seva posició preferida?

No t'ho sabria dir, on em facin jugar dins la pista. Tant m’és la posició on jugui, jo estimo el bàsquet i poder-lo jugar; per tant, m’adapto a la posició d’u, de dos i de tres, no tinc cap problema. I si he de jugar de cinc, també m’hi poso.

Què li sembla l’equip?

Sobre el paper mires l’equip i resulta molt interessant. M’agrada el que fan i com competeixen. Estic excitat, però mai pots saber amb exactitud com anirà tot fins que no arribi tothom. En general, crec que hi ha molt nivell en els jugadors, tenen molt caràcter, i no serà difícil encaixar a l'equip.

Ja s’hi ha adaptat?

2011-09-02_ENTREVISTA_CHUCK_EIDSON_003.jpgQuan signes el contracte només coneixes un parell de persones de l’organització, és l’únic que veus, però quan arribes aquí és el moment en el qual coneixes tothom, els entrenadors, els preparadors físics, és quan realment intueixes com pot anar tot. Per a mi és una gran experiència. És genial, estic gaudint coneixent a tothom que treballa aquí al Barça.

Què coneix del Barça? Li agrada el futbol?

Els coneixia per les gires estiuenques que han fet i per alguns ‘highlights’ que he vist. És maco veure’ls. De totes maneres, jo puc esperar a veure’ls jugar, però la meva dona és realment qui està més emocionada, ella és la qui no pot esperar, perquè estima el futbol (soccer). És una gran oportunitat i experiència per a tots dos.

Coneix la ciutat?

Encara no he visitat la ciutat, no tinc ningú que em porti ni que m’ajudi a fer un tomb. No he fet cap 'tour', però ja havia estat aquí abans. És una ciutat molt maca. És un lloc que m’agrada tant per a mi com per a la meva dona.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana