Navarro torna a destacar en el segon triomf d’Espanya

01.09.2011 22:08

Els 17 punts i cinc assistències de Juan Carlos Navarro han destacat en la segona victòria de la selecció espanyola en l’Europeu de bàsquet. Espanya ha superat Portugal per 73-87. Perovic i Lorbek han guanyat Letònia i Ucraïna, respectivament.

En un partit més convincent que no pas el primer, el combinat estatal ha guanyat Portugal en el segon partit de l’Eurobàsquet de Lituània. Juan Carlos Navarro ha liderat l’equip juntament amb Pau Gasol. Els 17 punts de la Bomba i els 20 del pivot de Sant Boi han posat les bases de la victòria espanyola. Víctor Sada (dos punts, un rebot i una assistència) ha col•laborat en defensa, una tasca menys vistosa però igualment necessària.

Els de Sergio Scariolo han agafat una renda al voltant dels 20 punts que, en aquesta ocasió, no ha perillat.

La pròxima cita d’Espanya és contra Gran Bretanya. Això serà demà, divendres, a les 14.15, hora catalana.

Perovic i Lorbek també guanyen el segon partit

La Sèrbia de Kosta Perovic ha superat Letònia en la segona jornada de competició. El resultat final ha estat de 77-92 amb nou punts i quatre rebots del pivot del Barça Regal. La selecció balcànica ha arrencat amb un parcial de 7-23 que l’ha servit per mantenir el control de tot el partit. Nenad Krstic, amb 23 punts, ha estat el millor jugador de l’enfrontament.

Sèrbia també juga demà divendres a la mateixa hora que Espanya. Ho farà davant d’Israel.

Eslovènia, amb Erazem Lorbek, que havia marcat bé les diferències abans del descans (20-41), ha patit en un últim període en què els ucraïnesos han signat un parcial de 26-11. El resultat final ha estat de 64-68. El pivot blaugrana, amb 12 punts i tres rebots, ha estat dels pocs que s'ha mantingut regular durant tot el partit, juntament amb Mirza Begic (14 punts i set rebots). Tot i patir, Eslovènia també suma un 2-0. El proper partit serà dissabte, a les 17 h, contra Geòrgia.

Temporada 11-12