Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rabaseda, il·lusió i responsabilitat a parts iguals


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.07.2011 14:38

Rabaseda, il·lusió i responsabilitat a parts iguals

Sònia de Alba


Xavi Rabaseda ja és oficialment jugador del primer equip de bàsquet. Lluint el dorsal 22, amb què va debutar a l’ACB, Rabaseda afronta el repte amb il·lusió i molta responsabilitat.Ndong, encara negociant
Joan Creus ha recordat que continuen les negociacions amb Boniface Ndong. “Estem intentant adequar les quantitats de cara a l’any que ve”, ha explicat Creus en relació al pròxim any que hi havia al seu contracte.
“Als 13 anys, quan vaig venir a la Masia això era un somni”, ha començat dient Xavi Rabaseda que, després de passar per totes les categories inferiors blaugrana, s’incorpora de ple dret al primer equip del Barça Regal. “Afronto aquest any amb il·lusió. Porto molts anys treballant per assolir aquest objectiu”, ha afirmat el jove jugador de 22 anys, d'1 metre 96 centímetres, i que sap ben bé que és formar part del Barça: “És un equip competitiu. El fet de suplir Basile o Grimau, jugadors que han defensat aquest escut, és una enorme responsabilitat. Espero que m’acompanyi la sort”.

L’aler, pot compaginar les posicions de 2-3, com ha demostrat aquest any al Fuenlabrada, equip en què ha jugat en condició de cedit. Allà duia el número 22, dorsal amb què va debutar a l’ACB de blaugrana, tot i que als equips inferiors havia dut el 10. “Aquest número està reservat als grans jugadors”, ha afegit Rabaseda.

Producte 100% de la Masia

2011-07-06_PRESENTACION_XAVI_RABASEDA_008.jpgXavi Rabaseda va arribar al Barça amb 13 anys, en la categoria Infantil. Havent passat per totes les categories (cadet, júnior, el vinculat Cornellà), ara arriba al primer equip. El producte formatiu blaugrana és de qualitat, com ho demostra el fet que Juan Carlos Navarro, Víctor Sada i, aquesta temporada, Rabaseda siguin jugadors del primer equip.

“És una aposta clara que ja vam començar amb la reestructuració del bàsquet formatiu i que és a mig-llarg termini”, ha comentat Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet.

“Sempre he tingut il·lusió per tornar, però també hi ha dubtes, tot i que al Barça sempre m’han fet saber que comptaven amb mi”, reconeix l’aler, que pensa en el dia a dia i a qui no preocupa en aquest primer any jugar més o menys minuts.

Cohesió del grup

Tot i que hi ha hagut baixes significatives en el Barça Regal, el secretari tècnic, Joan Creus, ha recordat que hi ha “set jugadors que repeteixen, més Rabaseda, i esperem saber què passa amb Ndong. En total, doncs, hi ha nou jugadors amb rols establerts”.

Notícies Bàsquet

Temporada 11-12

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana