Doble victòria blaugrana al Mundial

30.08.2010 19:07

Els dos representants del Regal Barça que aquest dilluns han jugat al Mundial de Turquia han saldat els seus compromisos amb victòria. La Sèrbia de Perovic ha atropellat Jordània, mentre que l’Eslovènia de Lakovic ha superat Croàcia.

El triomf de Sèrbia (112-69) entrava dins tots els pronòstics. La dèbil selecció de Jordània no ha suposat cap maldecap per als subcampions europeus, que han tancat el primer quart amb un espectacular 33-20. Al descans, el marcador era un clar 57-37 que ha deixat el segon temps en un simple tràmit.

El blaugrana Perovic ha contribuït de manera decisiva en el triomf del seu equip amb 20 punts en 22 minuts de joc. El pivot ha fet un 7/11 en tirs de camp i un notori 6/7 en tirs lliures.

Triomf important de Lakovic

Eslovènia va superar Croàcia (91-84) en un duel cabdal per optar a la segona posició del grup B, on fins ara els Estats Units s’han mostrat molt superiors a tots els rivals. El combinat dirigit per Jaka Lakovic va aixecar un marcador advers al descans (39-44) i en una segona meitat molt completa van ser capaços de remuntar el partit.

Lakovic va jugar 28 minuts, temps en què va anotar 15 punts amb un 2/4 en tirs de 2, un brillant 3/4 en triples i un cent per cent d’encert des del tir lliure (2 de 2).
Espanya, sense marge d’error
L’equip espanyol, amb Ricky, Navarro i Fran Vázquez disputa aquest dimarts un important duel contra Lituània (20.00 hores). Després de l’ensopegada contra França a la primera jornada, el combinat de Sergio Scariolo no pot permetre’s cap errada si vol seguir aspirant al primer lloc del grup.