Jornada inversa per als blaugranes

Bàsquet - Mundial

29.08.2010 22:00

Si en el debut del Mundial Lakovic i Perovic van ser les cares i Navarro, Ricky i Fran, les creus, en la segona jornada Eslovènia i Sèrbia han perdut mentre que Espanya s’ha imposat a Nova Zelanda.

Els que van guanyar en el primer partit, han caigut al segon. Espanya, amb Juan Carlos Navarro, Ricky Rubio i Fran Vázquez han sumat la primera victòria al Mundial contra Nova Zelanda. No sense patir (al descans els d’Scariolo només guanyaven de quatre punts 48-44), la selecció espanyola ha pogut obrir diferències més còmodes al segon temps. La Bomba, titular juntament amb Ricky, ha estat dels millors del matx. Amb 18 punts l’escorta de Sant Feliu ha sumat 18 punts, quatre menys que Marc Gasol, el màxim anotador del partit.

Ricky, amb 11 assistències repartides, ha mogut molt bé el joc de l’equip en què també ha participat Fran Vázquez. El de Chantada ha jugat 14 minuts en què ha fet cinc punts i ha capturat dos rebots a més de fer dos taps.

Excel•lent Perovic

Small_SRB-GER210.jpgTot i la derrota de Sèrbia per un punt contra Alemanya (81-82), el pivot del Regal Barça Kosta Perovic ha estat el millor jugador del seu equip. Amb 20 punts i 33 minuts en pista, el ‘5’ del combinat balcànic ha intentat impedir el triomf d’una Alemanya també necessitada de victòries, després de la derrota en la jornada inaugural contra Argentina.

Jaka Lakovic, titular amb Eslovènia, ha estat en la línia de la resta dels seus companys. I és que el rival de la segona jornada ha estat Estats Units. 99-77 ha estat el resultat final del partit, amb Kevin Durant per part nord-americana com a màxim anotador (22 punts).

La tercera jornada
Demà, dilluns, només Sèrbia i Eslovènia competeixen. Espanya ho farà dimarts contra Lituània (20.00 h), que ha guanyat els dos partits que ha jugat.

Lakovic i el seu equip s’enfronten a Croàcia que també suma un 1-1, en un duel fratricida. La Sèrbia de Perovic buscarà el segon triomf contra Jordània, que encara no s’ha estrenat.