El Regal Barça ofereix espectacle al primer amistós (86-57)

29.08.2010 21:30

El Regal Barça ha superat el primer test amistós amb bona nota i grans detalls. Els blaugranes han demostrat que mantenen un nivell molt alt. Els triples de Basile i l’aportació de Sada i Grimau, el millor de l’estrena.

Xavi Pascual ha sortit amb cinc dels set professionals amb què treballa en aquest primer tram de la pretemporada. Sada, Grimau, Mickeal, Lorbek i Ndong han començat molt forts, sobretot defensivament, fet a destacar considerant la càrrega de feina que acumula l’equip. El primer partit de la pretemporada del Regal Barça ha tingut lloc a Sant Julià de Vilatorta (Osona), enfrontament que forma part del XXVI Torneig UNNIM Caixa Manlleu ACB.

En poc més de tres minuts José Luis Abós s’ha vist obligat a demanar temps mort: 9-2 en el marcador i el seu equip que no arrencava.

Festival des dels 6,75

Els tiradors blaugranes han demostrat que han treballat bé la nova distància en els llançaments de tres punts.. Durant el primer quart Grimau (que s’ha notat el treball que ha realitzat durant tot l’estiu) i, sobretot, Basile han foradat la cistella. L’italià n’ha sumat tres de consecutius deixant el marcador en un 20-6.

El CAI, que s’ha anat incorporant de mica en mica en el joc, ha comptat també amb el tir de distància per fer despertar el Barça en un moment d’impàs al segon quart. Pablo Aguilar, que s’ha estrenat amb la samarreta aragonesa, ha clavat dos triples seguits de gran plasticitat i que han servit per reduir el desavantatge fins al 26-21.

El toc d’atenció ha estat immediat i un parell de jugades amb la firma de Sada, un triple de Morris i una cistella de Grimau han fet obrir el marcador fins al 35-21 a minut i mig per al descans, al qual s’ha arribat amb un 35-25.

Partit trencat

A la represa, Pete Mickeal i Lorbek s’han encarregat de trencar el partit. Amb un +18 a favor, Aguilar ha tornat a provar la reacció, ara amb més cansament i menys temps.

_MG_7229.jpgAmb cinc punts de Víctor Sada, precedits d’un tap estratosfèric del jove Papa Abdoulaye Mbaye corejat per tot el pavelló de Sant Julià de Vilatorta, s’ha superat la vintena de diferència (56-35). Grimau també ha participat dels instants més còmodes d’un Barça amo i senyor del joc (61-39 després de 30’).

El regust agre l’ha posat Baso, que abans d’acabar el quart ha notat una punxada a la zona del maluc i no ha continuat jugant.

Els més joves s’hi afegeixen

Si Mbaye ha fet aixecar de la cadira el pavelló, també s’han merescut els aplaudiments del públic els altres nois que estan treballant amb els professionals. Àngel Aparicio ha estat l’autor d’un parcial de 4-0 (68-41 a 7`56” del final) que ha comportat un altre minut del CAI.

El Regal Barça ha arribat als 32 punts de màxima diferència a les acaballes del partit, amb un bàsquet de Lorbek (77-45).

Els bases Carles Marzo, Joan Creus i Dani Pérez (aquest últim ja jugador del Lleida) també han disposat de minuts per presentar-se com al futur blaugrana.

Els més joves han estat els protagonistes dels compassos finals, els que han deixat el resultat final en 86-57.