Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Álex Hernández marxa a Manresa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

09.08.2010 12:34

Álex Hernández marxa a Manresa

www.fcbarcelona.cat


Hernández, que ha estat fins aquest últim exercici base del CB Cornellà, l’equip vinculat del FC Barcelona, ha sigut traspassat a l’Assignia Manresa. El Barça, però, podria recuperar-lo al final de cada una de les tres primeres temporades.


Serà una bona ocasió per veure com evoluciona un dels bases amb més futur del país. Hernández, un murcià nascut el 12 de febrer del 1990, va arribar a Barcelona com a cadet de segon any, ara fa més de quatre temporades. El jove base ha estat un dels jugadors que sempre ha tingut en compte el cos tècnic del primer equip i, de fet, ha fet més d’una pretemporada a les ordres de Xavi Pascual.

El repte de l’ACB

Arribar al primer equip del Regal FC Barcelona, però, no és fàcil, i menys amb la competència que hi ha avui dia. Per això, l’opció d’Álex Hernández és bona per a tothom, perquè ell podrà assumir el repte de l’ACB i perquè el Barça, en el cas que ho faci bé, no li traurà l’ull de sobre.

Hernández ha tingut una evolució positiva en les dues darreres temporades. De jugar a la LEB Plata la temporada 2008/09, va passar a la LEB Or  la temporada passada –les dues amb el Cornellà– i ara, una temporada més tard, fa el salt a l’ACB de la mà de l’Assignia Manresa.
Foto: Àlex Caparrós
Foto: Àlex Caparrós


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana