Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Grimau: “El meu somni continua un any més”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

15.07.2010 21:02

Grimau: “El meu somni continua un any més”

www.fcbarcelona.cat


Així es manifestava el capità del Regal Barça després que el club ha exercit la renovació automàtica per una temporada més. Grimau explicava que estava “molt agraït que em donin aquesta oportunitat”a Barça TV i a la web del club.


Un cop finalitzada temporada plena d'èxits del Regal Barça, la continuïtat de Roger Grimau era un dels temes que quedaven sobre la taula dels responsables del Regal Barça i aquesta tarda s’ha desvelat el futur del capità del bàsquet blaugrana. Aquest temps d’espera “ha estat duret, perquè entre unes coses i unes altres ha passat més d’un mes, però sempre he tingut la il·lusió i la confiança de continuar”, comentava Grimau.

Continuïtat guanyada a pols

040809_JoanCreus_Fitxatge.jpgEl secretari tècnic del Regal Barça, Joan Creus, ha explicat els motius pels quals s’ha decidit a exercir la renovació de Grimau: “Hem valorat els pros i els contres i hem vist clarament que, pel que ens ha aportat al llarg de la seva trajectòria esportiva i pel que dóna a dins de la pista, pel seu caràcter..., hem vist clarament que era un jugador per comptar amb ell un any més”.

Roger Grimau ha estat el capità blaugrana les tres darreres temporades. En aquest període ha estat l’encarregat d’aixecar els títols que el Regal Barça ha aconseguit, detall que no ha escapat a Joan Creus: “Tots esperem que continuï aixecant molt títols com ha fet la temporada passada i les anteriors”.

Felicitat per tenir la Final a Quatre a Barcelona

L’actualitat del dia també venia marcada perquè Barcelona serà la seu de la Final a Quatre de la temporada vinent. Tant Grimau com Creus han volgut destacar aquest fet.

roger.jpg“Que hi hagi la Final Four a Barcelona és un motiu més per estar encara molt mes concentrats en l’Eurolliga. L’experiència del 2003 va ser molt bonica i esperem que es pugui repetir”, assegura l'escorta català.

“És una situació especial per a nosaltres. Molt agradable pel fet de ser aquí a Barcelona. La primera Eurolliga de l’entitat es va aconseguir al Sant Jordi el 2003 amb molt de suport del públic, i per a nosaltres que el 2011 torni a ser aquí a Barcelona, representa un repte important”, afegeix Joan Creus. 

Però el secretari tècnic blaugrana és conscient de la dificultat del repte: “Un repte que sabem que ens costarà molt, serà una fita que tindrem marcada, però que ens l’haurem de guanyar,. Som conscients de la dificultat que hi haurà, però també som conscients que tindrem un equip competitiu i que tindrem opcions d’anar-hi, així que lluitarem per ser allà”.
Roger Grimau, en una acció de joc. Foto: Arxiu-FCB
Roger Grimau, en una acció de joc. Foto: Arxiu-FCB
Fet a força de treball
Roger Grimau jugarà la vuitena temporada vestint la samarreta blaugrana. Però el seu camí cap a la capitania del Regal Barça el va forjar en clubs més petits abans d’arribar a l’elit. Pistes com les del JAC de Sants, Grup Barna, Hospitalet i Sant Josep de Badalona van veure créixer un jove Roger abans d’arribar al bàsquet professional.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana