La sub-17 de Lluís Costa perd davant Alemanya (64-74)

Bàsquet base

04.07.2010 18:17

La selecció espanyola sub-17 no ha pogut guanyar Alemanya en el segon partit de l’Europeu de la categoria. L’equip espanyol, en què juga el base blaugrana Lluís Costa, tornarà a jugar dilluns.

Els de Diego Ocampo es van enfrontar a una forta Alemanya, amb un bon domini del rebot ofensiu i una bona defensa. Determinats aspectes van ser claus perquè els alemanys guanyessin el partit.

Superioritat espanyola en el marcador

L’unic representant blaugrana de l’equip és el base Lluís Costa, que va aportar sis punts a l’equip, tot i que no va ser titular.

Els alemanys van ser els primers a obrir el marcador, i no va ser fins al minut 7 que Javi Medori va inaugurar l’electrònic de la selecció estatal. Malgrat l’inici, la sub-17 va saber respondre i va acabar el primer quart per davant dels alemanys (11-9).

Durant el segon quart, Alemanya va posar-se per davant gràcies a dos triples de Wolf, i el domini alemany es va fer patent també gracies a l’eficient estratègia ofensiva. El temps mort que Diego Ocampo va demanar va posar la selecció espanyola dins del partit novament, i cinc punts de Jordi Sanz van deixar un marcador més ajustat (30-27).

Alemanya sentencia

Tot i una bona represa, en què els espanyols van arribar a la màxima diferència de tot el partit (38-31) al minut 24, Alemanya va donar la volta al partit. Amb figures com ara Radosacljevic, maxim anotador del matx amb 18 punts, el partit es va equilibrar, i els amfitrions van guanyar el tercer parcial (45-49).

Finalment, la selecció espanyola no va poder reaccionar en el darrer quart. Krumbeck va ampliar la diferència, i ja al minut 32 Alemanya va obrir escletxa fins a aconseguir un còmode avantatge (45-52).

Els d’Ocampo van lluitar fins al final, però la defensa alemanya no va permetre cap tipus de reacció.

El pròxim partit de la selecció sub-17 és contra Canadà, dilluns 5 de juliol (10.00 h).