Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sada, amb un somriure a la boca


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.06.2011 10:59

Sada, amb un somriure a la boca

www.fcbarcelona.cat


Víctor Sada comença les vacances molt content i sobretot motivat per encarar nous reptes. El base del Regal Barça valora el treball de tot el grup i els èxits, ja que fan emprendre el període de descans “amb un somriure a la boca”.


Foto: Arxiu - FCB
Foto: Arxiu - FCB

Cal celebrar-ho sempre
Una temporada com aquesta ha de tenir un bon final. I els blaugranes van celebrar el títol de Lliga tant a Bilbao com a Barcelona. “A Bilbao era dimarts i no vàrem poder fer gaire cosa, a part de sopar amb els companys, l’equip tècnic i els amics i familiars que ens van acompanyar. A Barcelona vam fer un sopar de comiat entre companys i tècnics i després vam sortir de festa”, explica un molt satisfet Víctor Sada.


Víctor Sada ha estat un dels grans noms propis de la temporada. El base ha fet un pas de qualitat superlatiu i, d’això, se n’ha aprofitat l’equip. Els èxits del col·lectiu, amb quatre títols de cinc possibles, s’han de valorar pels de dins i pels de fora de l’equip.

“És una temporada excel·lent, boníssima, i molt difícil de tornar a repetir el fet de guanyar quatre títols un altre cop”, exalta Sada, que va ser el gran protagonista a l’escola de bàsquet de Nacho Solozábal al Poliesportiu de l’Estació del Nord.

“Acabem amb bones sensacions, tot i haver passat per moments difícils i lesions. Així que acabar amb aquesta Lliga et fa marxar de vacances amb un somriure a la boca i il·lusionat per encarar la següent temporada”, continua dient el base blaugrana.

De moments difícils, n’hi ha hagut per donar i per vendre aquesta temporada. I les lesions han estat el gran titular. Jugadors com Gianluca Basile, Pete Mickeal i Juan Carlos Navarro van estar absents durant els primers mesos de la competició. La Bomba va poder tornar, però les altres dues baixes ho han estat durant tot el curs. Tot i això, l’única taca ha estat no revalidar l’Eurolliga.

“Jo sempre dic que no es pot tenir tot en aquesta vida. Per valorar les victòries, has de saber perdre. Actualment, a Can Barça, estem tenint una temporada totes les seccions, i també el futbol, molt i molt bona i la gent s’ha acostumat a guanyar. Hi ha molta gent jove que es pensa que el Barça només guanya, però hi ha hagut temporades en què també s’ha perdut i s’ha de valorar el fet de no poder guanyar-ho tot. L’Eurolliga del Sant Jordi ens sap molt de greu no haver pogut disputar-la i guanyar-la, però són coses que passen”, reflexiona el dorsal 8 del Regal Barça.

La selecció espanyola a l’horitzó

La gran temporada a títol individual de Víctor Sada no passa desapercebuda per als responsables de la selecció espanyola de bàsquet que han de fer l’equip per participar a l’Europeu de Lituània. El badaloní no s’està de reconèixer que anar-hi seria un gran premi: “És una cosa que em fa molta il•lusió. Esperem la llista final que faci el seleccionador, a veure quants jugadors convoca, si n’hi van només 12 o bé n’hi van 14 o 15. Jo estic il·lusionat i espero poder ser-hi i donar el màxim com faig sempre que trepitjo una pista de bàsquet”.

“Sempre dic que el treball que fas en el teu club és el que et porta a la selecció o al reconeixement de la gent. He d’estar agraït al Barça per donar-me aquesta oportunitat de poder demostrar el meu joc. Esperem les coses oficials, que d’oficial de moment no hi ha res; s’ha d’anar amb cautela, perquè m’agrada parlar de les coses quan són al sac i ben lligades”, afegeix Sada.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana