Regal Barça: Solvència al Play-off

22.05.2011 12:12

Carles Cascante

Victòria sense pal·liatius. Triomf incontestable. Partit immens dels homes de Xavi Pascual, que ahir van saltar a la pista del Martín Carpena amb la lliçó ben apresa. I és que el Regal Barça és sinònim de solvència als Play-off.

Ricky, notable millora

Una altra de les notes positives del matx va ser veure bastant recuperat de la seva lesió Ricky Rubio. El base del Masnou va fer circular la pilota amb criteri, fent assistències amb velocitat, com a ell li agrada. Ricky va jugar 19 minuts, va repartir 7 assistències i va ser el quart jugador més valorat de l’equip per darrere de Lorbek (17), Morris (16) i Perovic (13).

Per segona temporada consecutiva, el Regal Barça va tornar a vèncer un matx amb solvència. I és que ahir feia un any exactament que els blaugranes superaven el Gran Canària en el primer partit del play-off de quarts. La diferència, idèntica a la d’ahir al Martín Carpena, 32 punts (8 5-53 ).

El bloc funciona

I és que si alguna cosa té aquest equip és que quan s’hi posa, s’hi posa. Tots els jugadors, del primer a l’últim, són importants i ahir va ser un altre exemple més de la superioritat d’un bloc davant la desesperació i el poc encert, també s’ha de dir, d’un Unicaja (16/47 de 2pts i 4/19 de 3pts) que en cap moment va semblar que havia entrat en el matx.

Una defensa que ofega i ofega

En el primer període, els malaguenys només havien anotat sis punts –rècord negatiu de la temporada a l’ACB–, fruit de la gran defensa blaugrana, que va continuar endollada en els següents quarts. Al descans, l’equip de Chus Mateo només havia anotat 20 punts, i al final del partit va arribar als 52, un marcador molt baix que demostra el gran treball dels homes de Xavi Pascual

Presència del joc interior

1011_2x_PARTIDO_CUARTOS_PLAY_OFF_RON-BAR_x7x.JPGBons minuts de tots els jugadors blaugrana. En la primera part, amb una bona presència dels jugadors interiors com Perovic (8 punts) o Ndong (10) i, a la represa, amb actuacions notables com les d’Erazem Lorbek (12 punts) o el capità Roger Grimau (12), ahir molt actiu. Els blaugranes, a més, van capturar set rebots més enfront d'un rival que sempre s’ha caractaritzat per ser un bon equip a l’hora de tancar el rebot (41 FCB, 34 UNI).