Basile reapareix a Lleida

11.05.2011 10:13

Gianluca Basile va tornar a disputar minuts de joc en l’amistós que el Regal Barça va jugar dimarts a Lleida. Els de Xavi Pascual es van imposar al CAI Saragossa per 55 a 53.

Basile reapareix a la pista a Lleida (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

La fitxa
REGAL FC BARCELONA, 55
CAI SARAGOSSA, 53

Regal FCB (13+10+17+15):
Ricky (-), Lakovic (2), Grimau (11), Vazquez (8), Lorbek (12) -cinc inicial-; Navarro (10), Ndong (4), Sada (-), Perovic (2), Morris (6), Basile (-), Ingles (-).

CAI Saragossa (8+10+15+20): Cabezas (9), Quinteros (6), Barlow (2), Phillips (-), Hoffheimer (7) -cinc inicial-; Chubb (7), Miso (4), Chad (12), Van Rossom (6).

Àrbitres: Perea, Peruga i Munar.
La reaparició de Gianluca Basile va ser la gran novetat de l’amistós que va enfrontar blaugranes i aragonesos al Barris Nord de Lleida. El jugador italià tornava a participar en un partit del seu equip, i no ho feia des d’un altre amistós, el disputat a Tortosa davant l’Assígnia Manresa el 29 de setembre. Basile va ser a la pista vuit minuts i va anar de menys a més . Tot i que va fer dos llançaments de cistella no va tenir sort i la pilota va sortir de dins en totes dues ocasions.

Domini blaugrana

Els blaugranes van guanyar en un partit que va faltar tensió, amb una primer part fluixa de tots dos equips. El Regal Barça va ser liderat per Lorbek i Grimau, especialment motivat perquè tornava a la que va ser la seva casa el dia que es complien 10 anys de l’ascens del Lleida a l’ACB. L’equip blaugrana va liderar sempre el marcador i va arribar a guanyar de 14 punts a l’últim quart (47-33).

Amb aquest partit els de Pascual donen per finalitzat l'estada que han fet aquests dies a la Seu d’Urgell i que els ha servit per anar agafant ritme de cara als play-off.