Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Doble sessió per començar la setmana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

09.05.2011 12:46

Doble sessió per començar la setmana

Carles Cascante


El Regal FC Barcelona segueix amb la seva particular miniestada a la Seu d’Urgell per preparar el tram final de la fase regular i encetar en breu el play-off. Aquest dilluns, tercer dia de treball a la Seu i sessió doble.


Doble sessió per començar la setmana

Basile continua progressant
Gianluca Basile és, sens dubte, una de les sorpreses agradables d’aquesta estada a la Seu d’Urgell. L’italià cada cop se sent amb més confiança i malgrat que no s'entrena al cent per cent encara, ja fa part dels entrenaments amb el grup. El grau de compromís d’aquest jugador és tan gran, a més, com ho demostra el fet que ha arribat en el grup de la primera tongada de treball, quan li tocava en el de la segona. Basile, com sempre, tot un exemple de professionalitat.

Els homes de Xavi Pascual, que aquest diumenge van tenir només sessió de tarda , s’han llevat a quarts de deu per esmorzar i gairebé una hora més tard ja han començat a treballar. Ho han fet en dos grups separats. Els primers, els més petits, és a dir, els bases –Lakovic, Sada i Ricky- i els alers-pivots, és a dir, Erazem Lorbek i Terence Morris. Ambdós grups han treballat amb els tècnics assistents de Xavi Pascual, mentre aquest no perdia detall de les evolucions dels seus homes. Aquest primer grup ha treballat aspectes de tècnica individual i llançament a cistella.

A les 11.30, la segona tongada

baso.JPGA partir de dos quarts de dotze ha arribat el moment de veure en acció la resta d’integrants de la primera plantilla. Ràpidament s’han posat sota les ordres de Julbe, Zorzano i Garcia i han començat a treballar també aspectes del joc com els moviments sota cistella en el cas dels pivots, les entrades a cistella en el cas dels escortes i alers i els tirs de curta i llarga distància. 

A la tarda, l’entrenament ja serà per treballar aspectes més tàctics del joc i per preparar el partit amistós que demà mateix es jugarà a Lleida davant el CAI Saragossa.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana