Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“A la pista només som 10 jugadors”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

28.03.2011 19:19

Navarro: “A la pista només som 10 jugadors”

Carles Cascante / Sònia de Alba (enviada especial)


Juan Carlos Navarro serà, sens dubte, un dels protagonistes del tercer i quart enfrontament davant el Panathinaikos. L’11 del Regal Barça, però, sap que hi haurà un ambient advers, però recorda que “a la pista només som 10 jugadors”.


Foto: Àlex Caparrós (FCB)
Foto: Àlex Caparrós (FCB)

‘La Bomba’ ha parlat amb Barça TV i ha deixat clar que malgrat la molta experiència que es pugui tenir en aquests tipus de partits “tots son diferents”. L’escorta de Sant Feliu també ha deixat clar, però, que a tothom li agrada jugar “en pavellons amb aquest ambient”. Finalment, el jugador del Regal Barça recomana que per treure això endavant “cal veure com vam jugar en la primera part del segon partit jugat al Palau.”

Les claus

“L’equip només pensa en jugar aquest tercer partit. Una de les claus pot ser que no ens aturin com ho han fet fins ara amb els seus canvis defensius. Crec que això ha estat un problema. Per la resta estaria bé que ens fixéssim en com vam jugar la primera part del segon partit jugat al Palau. Aquesta és la clau juntament amb que nosaltres duguem el ritme del partit. Ells juguen més a aturar el joc i a evitar que surtin al contracop”, ha explicat el segon capità de l’equip.

El factor ambiental

“Ens preocupa una mica, però com bé heu dit tot els membres d’aquest equip ja portem molts partits jugats d’aquest tipus i qualsevol de nosaltres té molta experiència. A qui no li agrada jugar un partit com aquest amb aquest ambient? A la pista només som 10 jugadors i tractarem que això no ens condicioni a l’hora de jugar”, ha indicat Juan Carlos Navarro.

Partit ajustat

Navarro, finalment, preveu “un partit ajustat, com els dos anteriors”: “S’ha d’intentar guanyar aquest tercer. Si fem bé les coses tindrem les nostres opcions. Serà un partit molt ajustat, com els dos anteriors jugats a Barcelona, però en cas de no guanyar, encara hi haurà un quart, malgrat que ara, insisteixo, només pensem en el tercer. L’equip té moltes ganes de jugar, de fer-ho bé i d’intentar guanyar com sigui.”

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana