Amb els deures fets (64-72)

27.03.2011 14:31

Amb els deures fets a Manresa (64-72)

Malgrat que l’Assignia ha lluitat fins al darrer segon, el Regal Barça s’ha endut la victòria del Nou Congost. La diferència de 21 punts aconseguida al descans ha estat un bon coixí per encarar un segon temps més igualat.

ASSIGNIA MANRESA, 64
REGAL FC BARCELONA, 72

Assignia Manresa (16+10+22+16):
Alzamora (2), Gladyr (10), López (-), Lewis (2), San Miguel (10) –cinc inicial– Grimau (7), Montañez (9), Hernández (6), Llorca (-), Majstorovic (4), Oriola (-), Slokar (14).

Regal FC Barcelona (20+27+10+15): Rubio (6), Perovic (3), Ingles (8), Lorbek (7), Anderson (2) –cinc inicial– Sada (-), Lakovic (11), Vázquez (12), Ndong (3), Morris (7).

Àrbitres: Perea, Jiménez i Munar.

Fes clic aquí per accedir a l'estadística oficial del partit.

23a victòria a l’ACB del Regal Barça que ara pot tornar a centrar-se en l’Eurolliga. Els blaugranes han fet els deures a Manresa. Amb una primera part defensivament més sòlida i ofensivament encertada, els de Pascual han aconseguit una renda de 21 punts que ha servit de molt en el segon temps quan l’Assignia Manresa ha forçat la màquina per optar al triomf.

Juan Carlos Navarro no ha jugat ni un sol minut i el seu rol en l’anotació se l’han repartit Roger Grimau (13 punts), Fran Vázquez (12 punts) i Jaka Lakovic (11 punts). El màxim anotador del partit ha estat Uros Slokar (14 punts).

Engeguen els motors

1011_J27_MAN-BAR_x8x.JPGEl Barça ha volgut encarrilar el triomf el més aviat possible. I el guió de partit ha estat senzill però efectiu. La defensa ha començat a minvar les opcions d’atac dels de Jaume Ponsarnau, que han arrencat el partit amb un 4-1. Tot i alguna acció més puntual, com un triple de Gladyr i un altre de Román Montañez, els blaugranes ja havien marcat el terreny.

En el segon quart Joe Ingles i Terence Morris han doblegat el Manresa. Un parcial de 0-9 ha estat suficient com perquè el Regal Barça, amb un mínim desgast, obrís la diferència fins als 21 punts.

Gestionen l’avantatge

Aquest marge ha estat definitiu. Tot i saber que el partit no estava, ni de bon tros, dat ni beneït, i que els manresans havien de fer alguna cosa més per revifar, el parcial de 13-0 en gairebé sis minuts de joc ha generat algun dubte que Fran Vázquez amb una esmaixada ha esvaït.

El Regal Barça ha sabut gestionar l’avantatge al voltant dels 10 punts.

L’Assignia Manresa ha tornat a prémer l’accelerador en el darrer quart. Uros Slokar s’ha convertit en el referent interior. Amb 14 punts al final, set en el darrer quart, el pivot eslovè ha estat el màxim anotador del partit. Tot i els esforços dels del Bages per aconseguir un altre final d’infart com en els darrers anys, els blaugranes no han perdut el control global del partit i s’han assegurat, amb el mínim desgast possible, el triomf per consolidar una jornada més el lideratge a l’ACB.