Estudiantes, un rival motivant

17.03.2011 13:13

Carles Cascante

L’Asefa Estudiantes serà el proper rival del Regal Barça. Els jugadors encara guarden a la seva retina el partit de la primera volta a Madrid, quan els estudiantils van guanyar en el darrer instant gràcies a una inexistent falta personal de Lorbek.

Eren els darrers instant d’un partit que no havia començat gaire bé per als interessos barcelonistes. L’equip no va sortir endollat i ho va pagar davant d’un Estudiantes que va jugar a més revolucions.

Lakovic va fer de Navarro

1011_J10_EST-BAR_x4x.JPGAl descans, el Regal Barça havia signat el pitjor balanç ofensiu de la temporada, amb tan sols 24 punts anotats. A la represa, però, Jaka Lakovic va assumir la responsabilitat suplint perfectament la important baixa de Juan Carlos Navarro. El ‘10’ del Regal barça va acabar amb 18 punts.

El base eslovè va empatar el partit a 62 amb un triple, però una controvertida decisió arbitral va provocar un final inesperat. El Regal Barça creixia i creixia, anava a més, i tenia molts números d’acabar guanyant un partit que se’ls havia posat molt coll amunt a la primera part.

Lorbek encara ho recorda

Tota la feina de remuntada no va servir per a res i l’equip de Luis Casimiro es va acabar emportant la victòria per un sol punt ( 63-62 ). Però una decisió arbitral discutible va fer que els jugadors barcelonistes es posessin les mans al cap.

Lorbek va ser el protagonista d’aquella darrera acció. El pivot eslovè reconeix que l’equip té una especial motivació per com va anar tot plegat a Vistalegre: “Sí, recordo perfectament aquell partit i la polèmica que es va generar, però ara el que toca és que nosaltres fem la nostra feina i guanyem aquest cop oblidant-nos del passat. Aquests rivals no són gens fàcils, malgrat que segur que jugarem millor que en els darrers partits com a Menorca.”