Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Canvi d'hàbitat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

15.03.2011 12:57

Canvi d'hàbitat

Carles Cascante


El Regal Barça ha canviat les quatre parets del Palau aquest matí per unes meravelloses vistes al mar. El gimnàs Àccura ha acollit els jugadors i l’staff de l’equip de bàsquet del FC Barcelona en una jornada diferent.


Els jugadors del Regal Barça, al gimnàs Àccura. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
Els jugadors del Regal Barça, al gimnàs Àccura. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)

Activitats diferents són les que han fet aquest matí els jugadors de Xavi Pascual. I és que el Regal Barça ha sortit aquest matí del seu hàbitat habitual, el Palau Blaugrana, per donar-se cita a l’espectacular gimnàs Àccura de Gavà Mar. Jugadors, tècnics i alguns membres de l’staff han aprofitat aquestes magnífiques instal•lacions al costat del mar per exercitar-se.

Els ‘tocats’, presents

2011-03-15_ENTRENAMIENTO_FCB_REGAL_GIMNASIO_ACCURA_GAVA_007.jpgEn aquesta sessió de treball sota la batuta del preparador físic de l’equip, Toni Caparrós, també s’hi ha pogut veure els jugadors que han arrossegat molèsties en la darrera setmana. D’una banda, Fran Vázquez, ja recuperat de l’esquinç al turmell esquerre. De l’altra, Terence Morris, que va patir una lumbàlgia en la roda d’escalfament del partit de Menorca. I, finalment, Joe Ingles, que va patir una elongació al bessó de la seva cama esquerra.

En tot cas, l’activitat matinal de l’equip ha estat una bona manera doncs per començar una setmana atípica, ja que recordem que el Regal Barça jugarà aquest proper divendres, a les 20.45 hores, davant l’Assecco Estudiantes.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana