Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Fran Vázquez rep els seus companys


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

13.03.2011 18:41

Fran Vázquez rep els seus companys

Sònia de Alba


L’autocar del Regal Barça ha arribat a les instal·lacions blaugranes passades les 17 h. I a l’esplanada de l’Estadi l’equip de bàsquet ha estat rebut per Fran Vázquez que reconeixia haver-ho passat molt malament des de casa.


Vázquez ha rebut els seus companys a l'esplanada del Camp Nou (Foto: FCB)
Vázquez ha rebut els seus companys a l'esplanada del Camp Nou (Foto: FCB)

Ingles, des del twitter
També ha passat tensió Joe Ingles que es perdia per primer cop en la seva etapa professional un partit. Però l’australià ha canalitzat els nervis amb missatges d’ànim cap a l’equip a través del twitter. @Joeingles7 ha tingut una activitat frenètica ja abans de començar el matx que ha continuat fins celebrar el triomf final.
Ha estat una de les absències del partit. Fran Vázquez ha estat baixa per un esquinç al turmell esquerre. Però les molèsties s’han empetitit perquè els nervis han estat més profunds. Fran ho ha passat pitjor veient el partit des de casa i no podent ajudar els seus companys. Afortunadament, l’equip ha tornat de Menorca amb una victòria i refermant el lideratge de l’ACB, tot i patir un munt.

“Els partits dels matins ens donen problemes. Hem de despertar abans. Sempre els comencem amb diferència en contra i després ens toca córrer per guanyar. Hem de canviar. Hem de sortir amb més energia per guanyar a qualsevol equip”, ha explicat Kosta Perovic, fent crítica constructiva i mirant ja al curt termini: “Hem de preparar millors els pròxims partits”.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana