Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Visita blaugrana a l’Ateneu Montserrat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.03.2011 19:12

Visita blaugrana a l’Ateneu Montserrat

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors del primer equip del Regal Barça Alan Anderson, Joe Ingles i Kosta Perovic han visitat el Bàsquet Ateneu Montserrat, popularment conegut com a BAM.


Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Pensant en el Cajasol
En sortir de l’acte, Anderson, Perovic i Ingles han marxat directament cap a l’entrenament. Després de la derrota contra el Fuenlabrada, tots tres ja pensen en el partit de dijous contra el Cajasol. Kosta Perovic ha explicat: “Hem d’oblidar l’últim partit, no podem abaixar el ritme”. Ingles, per la seva part, ha confessat que “contra el Cajasol podem i hem de jugar defensivament molt millor”.
El Bàsquet Ateneu Montserrat va ser fundat l’any 1928 i la seva pista coberta és una de les que té més història a la ciutat. Amb motiu de la setmana blanca que hi ha a les escoles, el club BAM ha organitzat el casal d’hivern. El casal ha tingut tres convidats estrella que han arrencat una rialla a tots els menuts.

Els jugadors del Regal Barça han compartit més de 20 minuts a la pista amb els nens. Els més petits s’han vist amb alguna dificultat en comprovar que els jugadors blaugranes feien el doble de les seves dimensions.

2011-03-08_VISITA_ANDERSON_INGLES_PEROVIC_BASQUET_ATENEU_MONTSERRAT_028.JPGL’acte s’ha dividit en dues parts. En la primera, Anderson, Ingles i Perovic han fet un partit contra els nois i noies del casal. Cada blaugrana ha format part d’un equip i han jugat contra altres equips formats per aquests nens. Tot sota un ambient distès on els jugadors de l’Ateneu gaudien de compartir la pista amb els seus ídols.

En la segona part de l’acte, s’ha fet un concurs de triples on, Anderson i Engels, s’han enfrontat amb jugadors de l’Ateneu Montserrat. Finalment, com tradicionalment en tots aquests actes, els jugadors han signat samarretes del Regal Barça i s’han fet fotografies amb tots aquells que ho han demanat.

2011-03-08_VISITA_ANDERSON_INGLES_PEROVIC_BASQUET_ATENEU_MONTSERRAT_003.JPGIntercanvi d’obsequis

El Barça ha obsequiat l’Ateneu Montserrat amb roba esportiva del Club signada per els tres jugadors. El club Ateneu Montserrat ha regalat una copa de cava a cada jugador amb la insígnia del BAM “per a poder celebrar l’Eurolliga”. El millor obsequi que s’emporten, però, és el de compartir aquesta experiència amb aquests futurs jugadors de bàsquet. “És molt divertit compartir una experiència així amb nens tan petits”, confessava Ingles al final de l’acte.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana