Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Regal FCB-Panathinaikos, entrades a la venda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

08.03.2011 12:29

Regal FCB-Panathinaikos: dimecres, entrades a la venda

www.fcbarcelona.cat


Aquest dimecres 9 de març, a les 10 hores, es posen a la venda les entrades per als dos primers partits de l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga entre el Regal Barça i el Panathinaikos que es juguen al Palau Blaugrana el 22 i 24 de març.


Regal FCB-Panathinaikos: dimecres, entrades a la venda

Els preus, que són de categoria A++ per a aquests dos primers compromisos de l’eliminatòria, oscil•laran entre els 30 i els 65 euros per al públic, amb un 5% de descompte per als socis en una entrada.

Les entrades es posaran a la venda a través dels canals habituals del Club, tant de manera remota com presencial. Per a més informació i compra d’entrades, podeu fer clic aquí .

La importància del Seient Lliure

Com sempre, el volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure. Els socis amb abonament complet o bàsquet al Palau i que no tinguin previst assistir a aquests compromisos, poden alliberar la seva localitat a través del Seient Lliure perquè un altre barcelonista pugui viure en directe els quarts europeus.

Per alliberar el teu seient només cal fer clic aquí

Cal recordar que l’eliminatòria entre el Regal Barça i el Panathinaikos enfronta els dos últims campions de l’Eurolliga i que el conjunt de Xavi Pascual té el factor pista a favor. En cas d’haver-hi igualtat després de quatre partits, l’últim i decisiu tornaria a jugar-se al Palau Blaugrana.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana