Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“El Fuenlabrada ha estat millor en el còmput global"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.03.2011 15:33

Pascual: “El Fuenlabrada ha estat millor en el còmput global”

www.fcbarcelona.cat


El Regal Barça ha trencat una ratxa de 21 victòries consecutives. Ho ha fet davant del Baloncesto Fuenalabrada, que ha estat molt millor que els blaugranes.


Pascual ha felicitat el Fuenlabrada perquè ha estat millor (Foto: Arxiu - FCB)
Pascual ha felicitat el Fuenlabrada perquè ha estat millor (Foto: Arxiu - FCB)

Ayón, excel·lent
La premsa de Fuenlabrada ha volgut conèixer l’opinió del tècnic blaugrana sobre el rol de Gustavo Ayón. El jugador mexicà, que suma la segona temporada al Fuenla i a l’ACB –fins al novembre del 2009 jugava al Tenerife, a la LEB-Or–, ha sabut prendre la responsabilitat que li demana el seu equip. I més ara sense Esteban Batista. “Ayón ha estat excel·lent. Ha aconseguit una cosa difícil. Quan sortia en lloc de Batista ho feia molt bé. I ara, amb el canvi de rol, està sent extraordinari. El felicito a ell i a tot el seu equip”, ha apuntat Pascual.

Per al tècnic del Regal Barça, Xavi Pascual, el Baloncesto Fuenlabrada “ha estat millor en el còmput global”. “Felicito el Fuenlabrada”, ha continua explicant en roda de premsa l’entrenador blaugrana, que ha reconegut el mal partit del seu equip: “Hem començat malament i l’avantatge que ha agafat el Fuenlabrada l’hem anat arrossegant durant tot el partit. Hem tingut poques oportunitats per entrar en joc. Hem estat precipitats en el final del tercer quart, amb els tres tirs lliures i la tècnica que ha suposat també dos lliures més i servei de banda. Hem perdut tot el que ens havíem acostat”.

“En el darrer quart hem estat millor en tot, excepte en l’encert, la tònica de tot el partit. I en la darrera pilota ho hem fet tant malament com hem sabut”, ha comentat un crític Pascual.
“Sense desmerèixer la tasca del Fuenlabrada, des del meu punt de vista no hem estat al nostre nivell, ni en intensitat ni en concentració com havíem estat en les 21 partits anteriors”, ha continuat Xavi Pascual. També Ricky Rubio ha reconegut els errors propis: "Una derrota sempre fa mal sobretot quan veus que no has fet tot que havies de fer. Ha estat desmèrit nostre, més que no pas mèrit del Fuenlabrada, tot i que ha fet un gran partit".

L’entrenador blaugrana no ha volgut excusar-se en si la darrera acció que ha tingut el seu equip per empatar han estat passes: “La meva sensació ha estat que no ho eren, però no vull cap excusa perquè l’hem jugat tan malament que no em queixo. Tampoc vull que el meu equip protesti. No m’agrada”.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana