Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Creus: “Hem de seguir en aquest camí”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

04.03.2011 13:09

Creus: “Hem de seguir en aquest camí”

Meritxell Infante


Joan Creus ha signat l’ampliació del seu vincle amb el FC Barcelona per dues temporades més. El secretari tècnic del Regal Barça es planteja continuar en la bona línia, després d’una renovació paral·lela a la del tècnic Xavi Pascual.


Rosell, Creus i Bladé, després de signar la renovació. (Fotos: Miguel Ruiz - FCB)
Rosell, Creus i Bladé, després de signar la renovació. (Fotos: Miguel Ruiz - FCB)

El bàsquet formatiu, encantat amb la renovació de Creus
La notícia de la continuïtat de Joan Creus ha estat acollida efusivament per tot el col.lectiu blaugrana. Començant per la base. Per al bàsquet formatiu la renovació del secretari tècnic és un dels eixos bàsics per continuar potenciant als jugadors més joves.

A més, amb la renovació de Joan Creus, el directiu de la secció de bàsquet, Joan Bladé ha assegurat que el Barça continuarà en la primera línia del mercat europeu i estatal. A part de la promoció del planter, “el nivell de la plantilla ha de ser el màxim competitiu i es farà la inversió necessària que demanin els tècnics”, ha afirmat Bladé.
Després de signar l’ampliació del seu contracte amb el Club per dues temporades més , Joan Creus ha comparegut en roda de premsa acompanyat pel directiu responsable del bàsquet, Joan Bladé, i en presència del tècnic Xavi Pascual i el director de seccions, Joan Carles Raventós.

Joan Creus s’ha mostrat molt content per continuar dos anys més al Barça i ha agraït la confiança que s’ha dipositat en ell. “Estem intentant que aquest projecte que es va iniciar gairebé fa tres anys continuï”, ha afirmat Creus. “Tenim la màxima il•lusió. Hem de continuar treballant per seguir en aquest camí”.

Renovació paral•lela a la de Pascual

2011-03-04_CREUS_27.JPGEl secretari tècnic del Regal Barça també ha volgut destacar que la seva renovació “ha anat paral•lela amb la de Xavi Pascual”. “La relació ha funcionat, és molt estreta. És clau en el nivell que hem mostrat fins ara”, ha explicat Creus, que s’ha mostrat “satisfet de poder-lo acompanyar en aquest camí”.

Mantenir-se entre els millors

Pel que fa al futur, Joan Creus té clars els objectius. “Tenim una filosofia clara de Club, amb uns objectius determinats. Hem d’intentar mantenir l’equip a dalt en totes les competicions. Si estem entre els millors, els títols anirant caient”, ha assegurat el secretari tècnic del bàsquet blaugrana.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana