Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La sastreria Señor vesteix el Regal Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

02.03.2011 12:40

La sastreria Señor vesteix el Regal Barça

www.fcbarcelona.cat


Els jugadors del Regal Barça ja s’han pres les mides per als nous vestits d’etiqueta. El proveïdor oficial de les seccions professionals del FC Barcelona, Señor, adapta el seu patronatge a les condicions específiques dels jugadors de bàsquet.


El sastre pren mides a Ricky Rubio. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)
El sastre pren mides a Ricky Rubio. (Fotos: Àlex Caparrós - FCB)

La firma catalana Señor és l’escollida pel FC Barcelona per vestir els jugadors i el cos tècnic de les seccions professionals del Club: bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala. Després que l’‘staff’ tècnic es prengués les mides, ara els ha tocat el torn als jugadors del Regal FC Barcelona.

Sastreria a mida

2011-02-28_PRUEBA_TRAJES_OFICIALES_FCB_REGAL_004.jpgPer les seves condicions físiques, els jugadors de bàsquet necessiten uns requisits especials a l’hora de vestir-se d’etiqueta. La sastreria a mida de Señor ofereix un tall individualitzat i una confecció personalitzada de cada peça. Els sastres d’aquesta firma catalana van prendre mides un a un als jugadors de Xavi Pascual, atenent les seves preferències pel que fa al confort i la manera de vestir.

Tall clàssic renovat

El vestit que portaran els jugadors del Regal FC Barcelona en actes oficials serà de tall clàssic renovat i consta d’un vestit de carrer, en color blau nit, i es complementa amb un camisa de cotó i una corbata de seda amb els colors corporatius del Club. Un cinturó negre de pell i unes sabates italianes, també en negre, completen el conjunt.

Notícies Bàsquet

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana