Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els Antics Jugadors elogien el Regal Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

28.12.2009 17:24

Els Antics Jugadors de Bàsquet elogien el Regal Barça

www.fcbarcelona.cat


Superb ha estat el qualificatiu més utilitzat per definir el que es va veure a Vistalegre. Alguns dels ex jugadors de bàsquet del Barça no s’han estat de valorar com toca el gran partit que els de Pascual van fer contra el Madrid.


Roberto Dueñas o Lluís Miquel Santillana són veus més que contrastades i amb experiència suficient per parlar d’un clàssic. De Madrid-Barça hi ha hagut de tots els colors però, per això, haver vist l’ exhibició dels de Xavi Pascual a Vistalegre obliga a destacar el bon joc dels blaugranes.

2009-12-28_RUEDA_DE_PRENSA_VETERANOS_FCB_BALONCESTO_004.jpg“Per a mi el partit va ser francament bo. És cert que al Madrid li faltaven tres o quatre jugadors que estaven lesionats però el més important és que la dinàmica del Regal Barça va ser força bona”, ha explicat Roberto Dueñas. Bob, que ha estat un dels ex jugadors de bàsquet que han presentat algunes de les activitats que l’Associació d’Antics Jugadors blaugrana farà durant aquests dies, ha reconegut que una diferència tan ampla ningú se l’esperava.

En aquest sentit el president de l’Associació, Lluís Miquel Santillana, ha comentat que “la cautela i el respecte és el primer que s’ha de tenir”. “No et surt la vanitat perquè et trobes més còmode des de la humilitat”, ha afegit Santillana que, això, sí ha valorat de superb el partit. Per a ell, Fran Vázquez i Ricky Rubio van ser els primeres espasses: “Veure Ricky és com passar de la tele en blanc-i-negre al color.”

També amb els més necessitats

L’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FC Barcelona vol prendre accions solidàries en línia amb l’expansió que pretén tenir el col•lectiu. A més dels partits de caire amistós, com el que es van disputar la temporada passada amb ex jugadors del Maccabi i de la Jugoplàstika, i de recuperar i potenciar la memòria històrica, activitats com el repartiment de joguines en aquestes dates el ajuden a créixer.

Dimecres, 30 de desembre, es farà la primera d'aquestes accions més solidàries. Amb sortida des del Palau Blaugrana a les 08.45 h del matí, els antics jugadors de bàsquet es dirigiran a la presó de dones de Wad-Ras. A continuació l’expedició anirà a l’hospital de la Vall d’Hebron, que serà la segona aturada abans de visitar l’IES Picasso, ubicat a la Ciutat Meridiana.
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
La convocatòria
Nacho Solozábal, Roberto Dueñas, Roger Esteller, Manel Bosch, Lluís Miquel Santillana, Pere Soro, Joan Todoli, Quique Andreu, Xavi Crespo, Angel Heredero, Julián Ortiz, Andrés Jiménez, Lluís Alcañiz i Perico Ansa composen la convocatòria d’ex jugadors que encapçalaran la comitiva blaugrana en el repartiment de joguines.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana