Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Regal busca actors


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

22.12.2009 14:03

Regal busca actors

www.fcbarcelona.cat


El principal patrocinador de la secció de bàsquet del FC Barcelona, Regal, busca actors per al nou espot que es farà a mitjans de gener. Roger Grimau, Pete Mickeal i Ricky Rubio han estat els millors esquers per captar els nous actors.


2009-12-14_GRABACION_ANUNCIO_NAVIDAD_REGAL_FCB_014.jpgL’asseguradora rodarà el 18 i 19 de gener el nou espot promocional de REGAL AUTO amb els jugadors del FC Barcelona. Per fer-ho més participatiu s’ofereix l’oportunitat a tots els aficionats al Barça i al bàsquet de participar en el rodatge i aparèixer en els anuncis que després s’emetran per televisió. Els millors esquers han estat alguns dels integrants de la primera plantilla barcelonista.

Un ‘microsite’ creat per a l’ocasió

Regal ha creat un ‘microsite’ www.castingregal.com , on la gent es podrà apuntar i adjuntar una fotografia. Regal triarà la foto més divertida perquè una persona participi en el rodatge. La inscripció està oberta del 22 de desembre al 14 de gener.

“Ser o no ser, aquesta és la qüestió”

IMG_7031.jpgAquesta mítica frase de William Shakespeare és la clau de l’spot que hi ha al microsite que Regal ha posat a diposició del públic en general. Un Roger Grimau envoltat de fum o un Pete Mickeal rebent els aplaudiments amb ironia de Ricky Rubio són els protagonistes de la crida als aficionats perquè participin en el nou spot del REGAL AUTO. 

Regal busca actors
Màxima difusió
A banda de les notícies que es generaran des de Regal i des del club, a través del seu lloc web i dels informatius de Barça TV, la idea és que el missatge es difongui també a través de les xarxes socials, els blogs i els fòrums.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana