El líder rendeix (66-80)

10.12.2009 20:17

El Regal Barça ha tornat a demostrar que per guanyar s’ha de saber jugar i treballar. Els blaugranes han estat concentrats durant els 40 minuts i no han perdut en cap moment el control del partit.

El Drazen Petrovic s’ha rendit a l’eficàcia del Regal Barça. En un partit sense un encert excessiu, els blaugranes han treballat en bloc per sumar la setena victòria europea i, d’aquesta manera, continuar invictes a l’Eurolliga, l’únic equip que manté aquesta condició privilegiada.

Després d’assegurar matemàticament l’accés al Top 16 la setmana passada, els homes de Xavi Pascual no han afluixat i han controlat la Cibona

L’únic problema, Gordon

GYI0059116786.jpgEls croats, que es jugaven poder mantenir les opcions de classificar-se pel Top 16, han començat forts. Però, a excepció del 2-0 de Rozic, els blaugranes ja han pres el comandament a la pista.

Pascual ha sortit amb Roger Grimau. L’absència de Pete Mickeal – que s’ha quedat a Barcelona per un procés gripal – ha fet canviar el plantejament inicial de partit.

Fran Vázquez i Terence Morris s’han fet càrrec del joc interior i, sobretot el gallec, ha fet una autèntica destrossa en la zona dels croats.

Perasovic s’ha vist obligat a aturar l’embranzida blaugrana ràpidament. Només Jamont Gordon ha inquietat el rival. Però les seves accions han estat massa individuals.

Per la seva banda, el Regal Barça ha estat fidel a les rotacions per no abaixar el ritme. En acabar el primer quart el resultat ja era de 19-26, diferència que ha augmentat ja abans d’arribar al descans fins als 10 punts.

Abans, però, els visitants han hagut de superar un primer entrebanc. Bogdanovic ha escalfat el canell en els primers minuts del segon quart i, amb dos triples consecutius, la Cibona s’ha apropat fins al 25-26. Un miratge perquè, després de temps mort i amb Navarro amb ganes, el parcial s’ha capgirat ràpidament. 34-45 després de 20 minuts.

Joc d’equip

GYI0059116846.jpgEl partit no s’ha trasbalsat gaire a la represa. La Cibona ha patit un percentatge molt baix en el llançament, handicap a afegir a la impossibilitat d’aturar el joc blaugrana, que ha sabut trobar la millor acció per a cada moment.

Per poc que anava fent el Regal Barça, ha estat suficient per mantenir la paella pel mànec.

Al darrer període s’han marcat les diferències màximes. Lorbek s’ha estrenat als primers minuts del quart quart i Grimau ha posat un 54-69 que ha fet escletxa en el triomf blaugrana.

Tot i aquest marge, els catalans no han pogut afluixar. Radosevic i Zubcic han mantingut la tensió en la pista. Tot just després dels 17 punts de màxima (després d’una cistella de Vázquez, 59-76), els croats han encadenat un parcial de 7-0. L’entrenador blaugrana no ha volgut patir i amb un temps tècnic s’ha acabat el matx.

Ricky ha assistit Morris en la penúltima acció en joc i el base blaugrana ha sumat el seu quart punt amb el 66-80.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player