Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els flashos de la pretemporada


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

28.09.2009 21:21

Els flashos de la pretemporada

Sònia de Alba


El Regal Barça va ser fotografiat al Sant Jordi com a campió de la Lliga Catalana. Però el primer equip de bàsquet també ha estat el centre d'atenció dels flashos al Montanyà. La temporada oficial comença amb totes les conseqüències.


I aquestes també són els compromisos publicitaris i de màrqueting del club i de les competicions en què el Regal Barça participa. Així, tot just arribar a l'hotel El Montanyà, on els blaugranes s'han concentrat de dilluns a dimecres, ja els esperaven els fotògrafs per fer un intensiu de modelatge.

La imatge gràfica de l'equip, amb la formació de la plantilla, i la de cada jugador, entrenador i auxiliars que hi formen part. Però, també, s'han de fer, i potenciar, aquelles de caràcter més distès i que són clarament les que atrauen als aficionats i ajuden a crear més adeptes i molta més acceptació per l'esport.

2009-09-28_SESION_FOTOS_ACB_REGAL_FCB_001.JPGI els jugadors són professionals fins a la medul•la i molt acostumats a aquests afers. Els hi ha més o menys presumits, però tots hi posen el millor somriure. No en va, els que surten a la foto són ells.

Per fer més amena la jornada fotogràfica, també hi ha hagut banda sonora. El preparador físic, Toni Caparrós, no s'ha estat d'engegar un reproductor perquè "si les coses es fan, es fan bé".

Qui és el millor?

Que els jugadors són com nens no és cap secret. Per això, les estones mortes s'han aprofitat per fer juguesques. I Víctor Sada n'ha sortit victoriós. L'encert del base badaloní des del migcamp és increïble. Ni Jordi Trias ni Ricky Rubio - que s'ha integrat ràpidament al concurs - han pogut superar Sada. Però el neguit ha estat tan intens que tots tres han estat llençant una rere una altra.

Per revenjar-se, Trias ha trobat una aranya i, sabent que el Víctor és bastant aprensiu, l'ha seguit amb una a la mà. Cosa de nens... 

I Barton al seu ritme

Ningú no s'ha descuidat de Lubos Barton. El jugador ha passat pels plafons fotogràfics i, posteriorment, ha seguit amb el seu pla de treball. De moment, ell ha estat el que menys migdiada ha pogut fer. Caminar, caminar i caminar és, de moment, el seu mètode per enfortir la cama. Fins ara, l'evolució és més que correcta.
Els flashos de la pretemporada
El test 8 per començar
La primera sessió d'entrenaments a la pista polivalent de l'hotel El Montanyà ha estat un control de la freqüència cardíaca i del lactat, per comprovar en quin punt físic es troben els blaugranes. Aquests tests es fan periòdicament, quan canvien de cicle en la preparació. I ara ja ha arribat aquest punt d'inflexió.

Per agilitar la feina al metge i fisioterapeutes, hi ha hagut dos grups de treball: els pivots i ala-pivots, d'una banda, i els bases i alers per una altra. Així mentre els uns corrien amunt i avall intentant trepitjar la línia abans del xiulet, els altres han estirat, i a l’inrevès. Mentre els homes petits feien el test, els grans ja s'han posat a estudiar els moviments a prop de cistella.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana