Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una rèplica del títol per a les penyes del Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

23.09.2009 20:50

Una rèplica del títol per a les penyes del Palau

www.fcbarcelona.cat


El club agraeix a les penyes del Palau el seu suport amb una rèplica del títol ACB aconseguit la temporada passada.


El directiu responsable del bàsquet, Josep Cubells, acompanyat pel director general de seccions, Francesc Solanellas, i del membre de la Comissió Esportiva del bàsquet, Albert Perrín Massana, han fet entrega d’aquesta rèplica als principals responsables de les penyes que sempre són al Palau.

Mostra d’agraïment

2009-09-23_PENxAS_BASKET_02.JPGEls màxims responsables de la secció s’han trobat aquest dimecres a la tarda amb els representants de les penyes Meritxell, El Racó i Sang Culé –la Penya Dracs no hi ha pogut assistir i rebrà la rèplica en els propers dies– i els ha lliurat aquesta distinció com a agraïment pel seu suport.

Suport bàsic per l’equip

2009-09-23_PENxAS_BASKET_01.JPGPer Josep Cubells, el club volia retornar a les penyes, l’ajuda i el suport que l’equip de Xavi Pascual va notar durant tota la temporada. “Hem volgut reconèixer el paper de les penyes al Palau i atès el seu pes tan important, hem cregut que era un bon premi per tota l’ajuda de l’any passat que va ser il·lusionant”, destaca el màxim responsable de la secció.

Les penyes s’han mostrat molt satisfetes amb la confecció de la plantilla per a la nova temporada. Cubells assegura que, tot i això, cal ser prudent. “El projecte d’aquest any suma més que el de l’any passat. És il·lusionant però partim de zero, hem de treballar amb humilitat i estic convençut que entre tots ho farem tot i l’equip necessita el suport del Palau”, ha conclòs Cubells.

Una rèplica del títol per a les penyes del Palau


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana