Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els internacionals tornen dijous


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

22.09.2009 17:51

Els internacionals tornen dijous

Cristina Collado


Juan Carlos Navarro i Ricky Rubio, flamants campions d’Europa, juntament amb Lorbek i Lakovic, s’incorporaran dijous a la disciplina del Regal Barça. Començaran a preparar el primer títol en joc: la Lliga Catalana.


Dijous a les 18.30 h s’entrena el Regal FC Barcelona. Una sessió on hi seran ja els quatre jugadors internacionals que han participat a l’ Europeu de Polònia . D’una banda, els campions d’Europa amb la selecció espanyola, Juan Carlos Navarro i Ricky Rubio , i de l’altra, els eslovens Lakovic i Lorbek, que van acabar finalment a la quarta posició.

Després d’uns dies de festa un cop jugat l’Eurobàsquet, tots quatre començaran a treballar dijous sota les ordres de Xavi Pascual.

Especial per a Lorbek i Rubio

2009-08-17_FICHAJE_ERAZEM_LORBEK_003.JPGPer a dos d’aquests jugadors serà molt especial el primer dia de treball de la temporada. Es tracta d’Erazem Lorbek i de Ricky Rubio. Són dues de cinc incorporacions que ha fet el Regal Barça per a aquesta temporada i serà, doncs, el primer contacte que tindran amb els seus nous companys d’equip i el seu nou entrenador.

Pel que fa a Lorbek, tot i que no va aconseguir medalla en aquest campionat, sí que va veure recompensada la seva excepcional feina en ser triat dins el quintet ideal de l’Europeu.

Els internacionals tornen dijous
La Lliga Catalana, primera prova
Amb la incorporació d’aquests quatre jugadors, Xavi Pascual ja podrà començar a treballar amb tots els seus jugadors el primer títol en joc de la temporada. Es tracta de la Lliga Catalana . Dissabte, a les 19.00 h al Palau Sant Jordi, el Regal Barça s’estrena en la semifinal contra el Sant Josep de Girona.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana