Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El balanç de l’estada a Encamp


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.09.2009 14:44

El balanç de l’estada a Encamp

Carles Cascante / Sònia de Alba


El Regal Barça ha completat la setmana de concentració a Andorra, la primera estada dels blaugranes en la pretemporada. Aquest és un dels punts d’inflexió per valorar com està responent l’equip i quines coses es poden millorar i potenciar.


Després de 15 dies de pretemporada ja es pot fer un primer balanç del treball realitzat pel primer equip de bàsquet. El Regal Barça, que continuarà durant la pròxima setmana la preparació a Barcelona, avalua positivament els resultats, embrionaris de moment. Agustí Julbe, el segon tècnic blaugrana, desglossa les sensacions.

La nota

IMG_3951.JPG“És un balanç positiu, sobretot per la gran càrrega i el volum de treball que s’ha fet. Hem aconseguit passar-ho sense lesions musculars importants, que és sempre un dels objectius, però amb el bon treball de prevenció que s’ha fet hem aconseguit que les molèsties siguin mínimes. A nivell de joc, a nivell tàctic i tècnic, també hem aconseguit evolucionar una mica en la construcció del joc, tant en atac com en defensa.”

L’acoblament dels nous

“Hi ha dos dels tres nous que ja coneixien els seus companys per haver-s’hi enfrontat en diverses ocasions –és el cas d’en Pete Mickeal i d’en Boniface Ndong-, la seva adaptació al nostre estil de joc segurament trigarà, perquè alguns d’ells vénen d’estils de joc bastant diferents, però més o menys entenen el què volem en totes les situacions i saben perfectament quines són les seves qualitats i què poden aportar a l’equip. I després tenim el cas d’en Terence, que és diferent. Es tracta d’un jugador molt intel•ligent i potser aquesta manca d’adaptació inicial, la podrà suplir a poc a poc amb la seva experiència i coneixement del joc que es practica a Europa.”

Els més joves

IMG_4042.JPG“Els joves han fet un treball molt important per al grup. Amb una exigència màxima ells han aconseguit donar un nivell similar al de la resta de companys. On no arribi la seva experiència o coneixement arriba la seva gran actitud i predisposició per treballar. Hi ha hagut una evolució d’ells dins del grup i aquesta era la seva missió en aquesta pretemporada i l’han fet molt bé.”

Els més veterans

“Tots els jugadors que vénen de la temporada anterior ja tenen uns coneixements que no tenen els nous. Ells ja saben què vol en Xavi i ells també saben què poden donar al grup. Han treballat al límit com el que més i els ha fet créixer a ells i al grup. De cara als nous, és bo que vegin que per molt veterans que siguin dins de l’equip donen el màxim i això arrossega tothom a fer un molt bon treball.”

Els objectius

IMG_4021.JPG“Aquesta serà una temporada de reptes, ens ho hem de plantejar així. Ho hem de tenir molt present, però tampoc oblidar el què vam fer la temporada anterior, però sí que cal plantejar-nos reptes a mida que ens els anem trobant.”

“Per això s’ha construït aquest equip: cada partit de cada competició és un nou repte.”
El balanç de l’estada a Encamp
El punt de vista personal
“A nivell personal compto amb un any més d’experiència i ja veus les coses una mica diferents. Aquests dies, a més, ens han servit a tots per fer pinya i per tenir més proximitat amb els jugadors i en aquest sentit, personalment, em sento molt còmode.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana