Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Berrocal, el més veterà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.09.2009 11:40

Berrocal, el més veterà

www.fcbarcelona.cat


Josep Maria Berrocal compta amb una llarga experiència en el cos tècnic de bàsquet i la seva passió és indiscutible. És l’entrenador més veterà del FC Barcelona. Aquesta és la seva 12a temporada al club i la vuitena com a entrenador ajudant.


Va arribar al club l’any 1998 i, malgrat que els primers entrenadors han anat canviant, sempre hi ha hagut un lloc per a Berrocal a la banqueta. La seva il•lusió i manera de treballar l’han fet compatible amb Svetislav Pesic, Joan Montes, Manolo Flores, Dusko Ivanovic i des de fa dues temporades, és un ajudant de luxe de Xavi Pascual al Regal Barça.

Dedicació des dels 19 anys

_ZUE3664.jpgEl tècnic, que té ara 39 anys, va començar a entrenar el 1990 a l’escola Garbí i al C.E.Thau de Barcelona. Després de dirigir categories inferiors al Club Joventut de Badalona, la temporada 1997/1998 es va estrenar com a tècnic d’un equip sènior, assumint el càrrec d’ajudant a la UDR Pineda de la Lliga LEB.

Plantilles base, LEB, EBA, ACB, Lligues d’estiu i fins i tot bàsquet femení, amb la selecció de la Universitat de Barcelona la temporada 2002/2003, demostren que la passió incondicional de Berrocal pel bàsquet es manté intacta amb els anys.

Aquest any els objectius del Regal Barça són clars; revalidar el títol de campions de Lliga i tornar a estar a la Final a Quatre de l’Eurolliga a París. Per això tornaran a comptar amb l’experiència i coneixements del més veterà del FC Barcelona.
Berrocal, el més veterà
‘Vacances’ a l’NBA
Josep Maria Berrocal fins i tot viu les seves vacances en clau de bàsquet. Fa tres anys va col•laborar amb els Detroit Pistons en una Lliga d’estiu de l’NBA, però el juliol passat el tècnic del Regal Barça va treballar amb el primer entrenador dels Pistons. Aquest fet és poc habitual, ja que normalment són els entrenadors assistents dels mateixos equips els qui s’encarreguen de les Lligues d’estiu.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana