Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Grups de treball separats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

03.09.2009 14:31

Grups de treball separats

Carles Cascante (enviat especial)


La jornada d’aquest dijous ha estat una mica diferent. Ben d’hora l’equip s’ha dividit en dos. D’una banda, els més alts, a primera hora del matí i, tres quarts d’hora més tard, a les 9.45 hores, ha arribat el torn dels ‘petits’.


IMG_3958.JPGLes triples sessions de treball que estan posant en pràctica els jugadors i cos tècnic del Regal FC Barcelona tenen com a objectiu treballar tots els aspectes que són importants en una pretemporada d’un equip professional.

D’una banda es treballa l’aspecte físic al gimnàs, després la tècnica individual i, finalment, es treballa la tàctica en la sessió de tarda. Es tracta de sessions dures i exigents de treball en què tots els jugadors estan demostrant una gran implicació.

Gimnàs ‘non stop’

IMG_3951.JPGEls primers que han esmorzat han estat els pivots. Mamadou Samb, Papa Abdoulaye, Boniface Ndong, Fran Vázquez, Terence Morris i Jordi Trias han treballat de valent a les ordres de Toni Caparrós. Primer, amb estiraments i, poc després, amb un circuit d’exercicis muntat expressament al gimnàs del complex esportiu d’Encamp.

Una hora més tard ha estat el torn dels ‘petits’. Així, Xavi Rabaseda, Dani Pérez, Roger Grimau, Gianluca Basile, Álex Hernández, Víctor Sada i Pete Mickeal han seguit les instruccions del preparador físic de l’equip, mentre la resta de jugadors emprenien el camí cap a la pista d’entrenament.

Perfeccionament de la tècnica individual

IMG_3984.JPGSota la direcció de dos dels entrenadors ajudants de Xavi Pascual, Josep Maria Berrocal i Agustí Julbe, i sempre sota l’atenta mirada del primer entrenador, els pivots primer i una hora més tard la resta de jugadors han estat desenvolupant i perfeccionant el seu tir i accions individuals importants de cara a la temporada

Grups de treball separats
Creus, amb l’equip
Un cop tancada la plantilla 2009/10, el secretari tècnic de la secció, Joan Creus, ha visitat l’equip. Creus va arribar aquest dimecres al vespre a Encamp i acompanyarà Pascual i els seus jugadors fins divendres al vespre. I és que la seva agenda està ben atapeïda, ja que dissabte ha de ser a la Trobada Mundial de Penyes a Múrcia i diumenge tornarà a ser a Encamp, per fer costat a l’equip en el segon amistós de la pretemporada, en aquest cas davant el Bizkaia Bilbao Basket.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana