Protagonisme blaugrana a l'Espanya-Eslovènia

21.08.2009 13:01

Navarro i Marc Gasol, tots dos amb 17 punts, van tornar a liderar la selecció espanyola en la victòria contra Eslovènvia per 89-71. El nou jugador del Regal Barça, Lorbek, va ser la referència eslovena amb 23 punts i 5 rebots. Lakovic va fer 5 punts.

La selecció espanyola continua invicta en la preparació per a l'Europeu de Polònia i aquest dijous va guanyar còmodament Eslovènia, una de les favorites per a les medalles.

Navarro, màxim anotador

Els jugadors blaugranes van tenir un paper important en aquest partit. Navarro va ser el màxim anotador de la selecció amb 17 punts i l'encarregat de capgirar el marcador abans del descans amb sis punts consecutius. Fins aquell moment, el de Sant Feliu havia estat anul•lat pel seu company blaugrana Jaka Lakovic. El base eslovè es va quedar amb cinc punts, però el seu treball defensiu i direcció de l'equip el van portar a jugar 26 minuts.

Erazem Lorbek

Només el nou jugador del Regal Barça, Erazem Lorbek, va disputar més minuts (33) que la resta dels seus companys. Lorbek va mantenir el seu equip amb opcions de victòria. El pivot va anotar vuit punts en els cinc primers minuts i a la mitja part ja n’havia fet 18.

A la represa, Eslovènia es va desinflar i la selecció estatal va assegurar el triomf amb bones actuacions de l'exblaugrana Marc Gasol i de Ricky Rubio.
Espanya-Lituània
La selecció lituana serà l'últim rival dels espanyols en el trofeu Ciutat de Sevilla. Tots dos equips han guanyat Gran Bretanya i Eslovènia, per la qual cosa el partit d'aquesta nit (20.30h) decidirà qui és el guanyador. En l’última jornada també es disputarà un Eslovènia-Gran Bretanya amb la participació de Lorbek i Lakovic.