Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Creus i Pascual, al Campus


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.07.2009 17:16

Creus i Pascual, al Campus

Meritxell Infante


Xavi Pascual i Joan Creus han visitat aquest dilluns el Campus de bàsquet del FC Barcelona a Santa Maria de Palautordera. El tècnic del Regal Barça ha atès les preguntes curioses dels nois i noies que participen en aquesta estada esportiva.


Els joves participants del Campus de Bàsquet del FC Barcelona han rebut una visita de luxe. L’entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, acompanyat pel secretari tècnic de la secció, Joan Creus, han passat una estona amb els nois i noies que combinen bàsquet i vacances a Santa Maria de Palautordera. El segon torn del Campus, que tot just va començar dissabte, 4 de juliol, va comptar amb la presència de Creus i Pascual. En el primer ja va ser visitants il•lustres Roger Grimau i Víctor Sada.

Pel tècnic blaugrana, “ja és un clàssic pujar a veure’ls i passar una estoneta amb ells”. “Són gent que disfruta les seves vacances fent bàsquet i s’ho passen molt bé amb les activitats que els generen aquí”.

Interrogat pels joves participants

R0010225.JPGConscient de l’expectació que provoca la seva presència, així com la dels jugadors, Pascual s’ha bolcat amb els joves participants i ha respost a les seves curioses preguntes. “No sé si milloraran com a jugadors o com a periodistes, però segur que aniran molt ben encaminats”, afirmava l’entrenador del Regal Barça, després de donar els seus consells als nois i noies, tant per ser un bon jugador com per arribar a ser un entrenador com ell, escollit com el millor de l'any per l'AEEB.

Pascual tampoc ha faltat a la cita de signar autògrafs. Els nens han fet cua per aconseguir que el tècnic blaugrana els estampés la seva firma a la samarreta. La foto de família dels il•lustres visitants amb tots els participants ha estat un al•licient més d’aquesta jornada al Campus de bàsquet.

Creus i Pascual, al Campus
Èxit de participació
El secretari tècnic, Joan Creus, també ha compartit una bona estona amb els nois i noies, fent uns tirs a cistella i signant autògrafs. Creus explica que els dos torns de campus que s’han fet han tingut un gran èxit de participació. “Per ells és una experiència positiva compartir vivències amb gent de la teva edat amb l’esport que t’agrada”, afirma el secretari tècnic. “I si vénen membres del primer equip, millor”, afegeix.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana