Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Bon ambient previ a la F4


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

03.05.2010 18:46

Bon ambient previ a la F4

Cristina Collado


L’Open Media Day previ a la Final a Quatre ha succeït amb normalitat al Palau Blaugrana. Al voltant d’una quarantena de periodistes han pogut recollir les darreres impressions del vestidor abans de viatjar a París.


2010-05-03_OPEN_MEDIA_DAY_REGAL_FCB_001.jpg17:16 hores. Lubos Barton encapçala la desfilada de jugadors del Regal Barça de vestidors a la pista. Sembla el passadís dels campions, tot i que en aquest cas, en lloc de passar enmig de la formació de l’altre equip, ho fan envoltat de periodistes. Les cameres comencen a gravar i els flashos comencen a enlluernar, mentre els jugadors es miren els uns als altres, deixant anar un somriure vergonyós. Sobretot pels novells. Jaka Lakovic tanca la comitiva blaugrana.

Una quarantena de periodistes

Ja amb tots en pista és el moment dels periodistes. Al voltant de la quarantena s’han aplegat al Palau Blaugrana per copsar l’ambient en aquest Open Media Day previ a la Final a Quatre de París. N’hi ha fins i tot d’estrangers. La revista nord-americana especialitzada en bàsquet ‘Dime’ i la revista d’esports francesa ‘L’Equipe’ no s’han volgut perdre la cita.

Entrevistes a distància

2010-05-03_OPEN_MEDIA_DAY_REGAL_FCB_011.jpgHi ha hagut dos jugadors que han atret més atenció que la resta. Com no podia ser d’una altra manera, per una banda l’únic jugador de la plantilla que ha guanyat una Eurolliga, Juan Carlos Navarro; i d’altra banda, un que jugarà per primera vegada una F4, Ricky Rubio.

La resta tampoc s’ha pogut escapar dels micròfons i les cameres. Tots han dit la seva sobre París, i molts d’ells fins i tot per telèfon. I és que algunes ràdios han aprofitat aquesta tarda oberta als mitjans per donar en directe les impressions dels jugadors del Barça i ha estat habitual veure alguns d’aquests penjats del telèfon.

Fotografia de grup final

2010-05-03_OPEN_MEDIA_DAY_REGAL_FCB_017.jpgL’Open Media Day ha acabat amb una bonica fotografia de grup. Tots els jugadors del Regal Barça s’han fotografiat plegats, primers a les graderies i després enmig del Palau Blaugrana. Ha estat el punt i seguit. El pròxim capítol serà París. 
Ricky Rubio respon les preguntes dels periodistes. Fotos: Àlex Caparrós - FCB
Ricky Rubio respon les preguntes dels periodistes. Fotos: Àlex Caparrós - FCB
No sense pilota
Mica en mica, un cop anaven acabant les entrevistes, els jugadors han començat a fer el què millor saben. Pilota a la mà, han començat a jugar bàsquet, imatge que han aprofitat molts fotògrafs per retratar pels seus reportatges.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana