Segona derrota del CSKA (85-82)

18.04.2010 21:07

El segon partit de la tercera fase de la Superlliga russa va acabar amb derrota del CSKA contra el Dinamo. El derbi rus va necessitar una pròrroga per decidir la victòria local per 85-82.

El coixí de victòries que havia acumulat el CSKA durant la fase regular probablement li valdran per acabar com a primer classificat la tercera fase de la Superlliga russa. I és que els d’Evgeny Pashutin van perdre el segon partit de la tercera ronda a la pista del Dinamo, quart classificat.

El vigent campió de la Lliga va començar molt malament, “sobretot en defensa”, segons va explicar Pashutin. Durant el primer període el CSKA només va anotar 8 punts, encaixant un parcial de 18-8. Tot i això, amb l’entrada a la pista de gent jove, el CSKA va deixar un 37-33 al descans.

La igualtat es va mantenir a la represa i els dos equips van tenir les mateixes oportunitats de victòria. Evgeny Pashutin va decidir canviar Vorontsevich i Sokolov per homes més experimentats, com són Smodis i Khryapa, per fer-se més forts en el joc interior.

Amb un 71-74 el CSKA va poder definir des dels tirs lliures, però l'última jugada va sortir malament. “Holden havia de fer falta abans del llançament del Dinamo, però ho va fer tard i ens van fer tres tirs lliures”, va reconèixer l’entrenador del CSKA.

A la pròrroga un parcial d’11-8 va sentenciar el derbi de Moscou a favor de l’equip local, el Dinamo, que, tot i la victòria, continua quart en la classificació. El CSKA és manté líder amb una victòria més que el Khimki.

El tercer partit es jugarà diumenge, 25 d’abril. A les 15.00 h (hora russa) es dsputarà l’UNICS-CSKA i a les 18.00 h el Khimki-Dinamo.
Tot i els 15 punts de Holden, segon màxim anotador del seu equip, el CSKA va perdre el derbi (Foto: www.cskabasket.com)