El CSKA perd contra el Khimki (68-73)

11.04.2010 20:23

El CSKA de Moscou ha caigut en el primer partit de la tercera ronda de la Superlliga russa. Tot i la derrota, el rival del Regal Barça a la Final a Quatre de París ha tingut la bona notícia de poder recuperar Matjaz Smodis.

El jugador Matjaz Smodis, baixa durant tota la temporada després d'haver estat operat al mes d'octubre d'una hèrnia discal, podrà ser el fitxatge de luxe del CSKA en el tram final de la campanya. El conjunt d’Evgeny Pashutin ha pogut comptar amb el capità de la selecció eslovena durant 17 minuts i 18 segons en el primer enfrontament de la tercera fase de la Superlliga russa. “Estic molt satisfet per Matjaz perquè ha estat molt bé en les accions d’equip, ha demostrat molta implicació, ha defensat molt bé i ha interactuat prou bé amb Khryapa”, ha valorat el tècnic del CSKA.

Els sis punts, els tres rebots i les dues assistències aconseguides per Smodis són una bona notícia per al CSKA ja que, de moment, aquesta fase de la competició domèstica simplement serveix per ordenar els quatre equips que lluitaran pel títol: CSKA, Dynamo, UNICS i Khimki.

D’aquesta manera el vigent campió rus treu ferro a la derrota per 68-73 contra el Khimki, entrenat per Sergio Scariolo, seleccionador d'Espanya. “Hem de felicitar-los per la victòria. Ells han jugat en zona durant 40 minuts i nosaltres no hem estat molt efectius en el tir. Hem jugat molt passius en atac i en defensa, ens ha faltat la nostra agressivitat natural”, ha analitzat Pashutin.
Dynamo i UNICS, pròxims partits
El CSKA s’enfrontarà al Dynamo dissabte, 17 d’abril, en la segona jornada. I el partit contra l’UNICS Kazan serà el 25 d’abril. El segon partit de la primera jornada, entre l’UNICS i el Dynamo es jugarà aquest dilluns, 12 d’abril.

Al CSKA li calen només dos triomfs per assegurar el primer lloc de cara al play-off ja que el balanç de victòries i derrotes que els equips han acumulat fins ara es manté. Ara els de Pashutin sumen un 15-2. El Khimki, segon classificat, té un 14-3. L’UNICS, amb un 9-7, i el Dynamo, amb un 8-8, són tercer i quart respectivament.