Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Portela, reelegit president de l'ACB


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

12.03.2010 17:00

Portela, reelegit president de l'ACB

www.fcbarcelona.cat


Eduard Portela ha estat reelegit president de l’ACB pels pròxims quatre anys, fins al final de la temporada 2013-14. Josep Cubells, el directiu responsable del Regal Barça, ha estat present en la votació feta a Madrid.


Per 15 vots a favor, dues abstencions i un vot en contra, Eduard Portela ha estat reelegit com a president de la Lliga ACB. La votació ha tingut lloc a Madrid en el decurs de l’Assemblea General de l’ACB. En representació del Regal FC Barcelona, el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, ha estat present.

La valoració global després de la reelecció de Portela és de satisfacció. “És un senyal de confiança dels clubs amb el president. Serà una última etapa que ens ha de donar una persona que segueixi els mateixos valors fundacionals de l’ACB i que sigui digne de ser un president tant important com ha estat en aquests darrers anys Eduard Portela”, ha afirmat Cubells després de la votació, una opinió coincident amb la resta de presidents dels clubs de bàsquet. Tothom hi destaca la importància de mantenir una línia de continuïtat a l’hora que treballar en noves idees que afavoreixin el creixement de la competició.

Portela suma el seu sisè mandat des que va ser escollit president el 8 de juny de 1990.
Foto: ACB Photo
Foto: ACB Photo
Exjugador i exentrenador del Barça
Eduard Portela ha estat vinculat tota la seva vida al món del bàsquet i també ho ha estat al FC Barcelona, en què va ser entrenador durant tres temporades. Després de la seva etapa com a entrenador va ser director tècnic durant nou temporades (1971-72 al 1980-81). Durant aquest període es va veure obligat a exercir de primer entrenador i va guanyar la Copa del Rei al 1979 amb el primer equip blaugrana.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana