La copa del Rei, al Palau Blaugrana

10.03.2010 12:57

El Regal FC Barcelona oferirà dijous, abans del partit d’Eurolliga davant el Partizan, el trofeu de la Copa del Rei aconseguit el mes de febrer passat a Bilbao en derrotar contundentment el Reial Madrid per 80 a 61.

I és que després de guanyar la Copa del Rei , el partit davant del Partizan de dijous serà el primer que l’equip de bàsquet del FC Barcelona disputa al Palau Blaugrana. El calendari ha fet que el Regal Barça hagi de jugar quatre partits consecutius, entre ACB i Eurolliga, fora del Palau .

Minuts abans de l’inici

2010-02-21_CELEBRACION_REGAL_FCB_-_REAL_MADRID_015.jpgSerà minuts abans de l’inici del partit davant el Partizan, un cop s’hagin presentat els dos equips, quant els jugadors i el cos tècnic del Regal FC Barcelona oferiran a l’afició blaugrana el títol de Copa.

Un títol de Copa que el Regal Barça va aconseguir després d’una autèntica exhibició de bàsquet davant el Reial Madrid. Els blaugranes van dominar el partit des del segon quart i van aconseguir una victòria històrica que suposa el tercer títol de la temporada, després de la consecució de la Supercopa i la Lliga Catalana.
El Regal Barça celebrant la consecució del títol de Copa. Foto: Àlex Caparrós-FCB
21 Copes i partit clau
La secció de Bàsquet del FC Barcelona acumula 21 copes en el seu palmarès. Després de l’oferiment d’aquest trofeu, el Regal Barça afrontarà un dels partits claus d’aquesta temporada. La victòria davant el Partizan és l’única opció per ser primers de grup del Top-16 i obtenir així l’avantatge de camp en els play-off de quarts de final que donen accés a la Final a Quatre de París.