Classificats per als quarts (58-85)

03.03.2010 20:52

El Regal Barça ha superat el Maroussi a domicili. Els blaugranes han trencat el partit a la represa i s'han acostat als 30 punts de diferència. Amb la quarta victòria a l’Eurolliga, els de Pascual han aconseguit l’accés als quarts de final.

Els blaugranes han estat el primer equip que aconsegueix superar a l’OAKA el Maroussi. I ho han fet en un partit igualat fins al descans i que s’ha trencat definitivament al segon temps. El triomf dóna l’accés matemàtic del Regal Barça al play-off de quarts de final europeu. Ara només queda pendent saber si ho farà com a primer o segon de grup. Tot és a les mans dels blaugranes, però caldrà esperar la darrera jornada, el partit que la setmana que ve jugaran al Palau el Barça i el Partizan.

A més d’aquesta excel·lent notícia, hi hagut el debut oficial en al partit de Lubos Barton. El jugador txec ha participat en els últims quatre minuts finals i ha aportat els darrers quatre punts blaugranes del partit.

Fins al descans, partit encara sense decidir

GYI0059787756.jpgEl Maroussi no ha permès cap facilitat. Si més no durant els primers 20 minuts. Malgrat que els homes de Pascual han estat més desperts durant el començament de partit, amb dos triples de Morris i Navarro, els grecs han sabut reaccionar fàcilment. Amb un joc pausat i serè, el Maroussi ha capgirat el marcador ja abans d’acabar el primer quart. Un parcial de 7-0 ha deixat el 20-18 al final del període.

I la dinàmica en ascens dels locals, que han rebut el suport de prop de més de 2.000 aficionats, ha arribat fins a completar un parcial d’11-0. Fran Vázquez l’ha trencat (24-20). I Navarro ha estat el que ha agafat les regnes del Regal Barça en aquest moment de dificultat.

Als de Georgios Bartzokas els quedava poc alè. Homan, Mavroeidis i Lucas han pogut allargar l’aportació grega, però ja en els darrers tres minuts de la primera part els blaugranes han obert una escletxa moralment important, rubricada amb una darrera acció de Ricky Rubio, la que ha deixat el 35-42 al descans.

Parcial de 3-17 i partit trencat

GYI0059787677.jpgA la represa, el partit no ha durat gaire. Billy Keys ha posat en alerta tothom amb el seu quart triple, i últim. A més, aquest llançament ha estat l’única aportació ofensiva que ha tingut el Maroussi en tot el tercer quart.

L’allau de joc i de bàsquets blaugranes ha acabat amb un parcial de 3-17 i el trencament definitiu del partit. Defensivament el  Barça ha estat esplèndid.

L'equip blaugrana ha agafat una renda de 21 punts  i aquesta diferència s’ha enfilat fins als 29. Jordi Trias ha tingut el seu temps a la pista i l’ha sabut aprofitar. I també Lubos Barton. L’aler txec ha jugat els darrers quatre minuts amb unes sensacions excel·lents. A més d'una bona defensa, també ha aportat els quatre punts finals al resultat definitiu, 58-85. Terence Morris ha estat el millor del partit en global: 12 punts i 8 rebots, amb un 20 de valoració total. Però molt a prop han estat Pete Mickeal (10 rebots i un 17 de valoració) i Erazem Lorbek (14 punts i també valorat amb 17). Navarro ha acabat amb 13 punts i un 16 de valoració.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player