Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Més de 1.500 seguidors culers a la Copa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

18.02.2010 14:03

Més de 1.500 seguidors culers a la Copa

www.fcbarcelona.cat


El Regal Barça no estarà sol al Bizkaia Arena. Més de 1.500 seguidors blaugrana es desplaçaran a Bilbao per veure el partit de quarts contra el Cajasol amb l’esperança de poder gaudir amb el Regal Barça durant la resta de la competició.


Aquesta caravana blaugrana, que serà la tercera més nombrosa de les aficions dels equips de disputen la Copa del Rei de bàsquet, es desplaçarà majoritàriament en cotxe i en avió. Aquest és el cas de quatre joves aficionats blaugrana de Vilafranca del Penedès.

De Vilafranca a Bilbao

Jordi Balañà, Xavi Domènech i Raimond Marcé són una petita part de la nombrosa expedició de seguidors que acompanyarà el Regal Barça a Bilbao. Aquest dijous al matí els tres han marxat en cotxe cap a la ciutat basca. El quart amic, Josep Besolí, marxarà amb avió per viure la Copa tots plegats.

P2181949.JPGA primera hora del matí, aquests seguidors del Regal Barça s’han trobat a la pista de bàsquet del Casal Vilafranca per emprendre el viatge cap a la Copa del Rei. Entre bromes i bons auguris, han aprofitat per practicar una de les seves passions: el bàsquet.

Després d’uns tirs a cistella a la històrica pista del Penedès, han recollit les bosses per afrontar les sis hores de cotxe que els esperaven fins arribar al Bizkaia Arena per presenciar en directe el Regal Barça en una de les competicions més imprevisibles del bàsquet europeu.

Una combinació de factors

Aquests representants de la nodrida afició blaugrana a la Copa explicaven els motius del viatge. “Teníem ganes d’anar a Bilbao, és una ciutat que ens atrau, on podem veure bon bàsquet i animar el Regal Barça”, deia Xavi Domènech.

Jordi Balañà comentava: “Feia anys que volíem anar a la Copa. Em fa especial il•lusió viure el ‘bon rotllo’ que hi ha entre totes les aficions”.

0910_J5_EST-BAR_x24x.JPGEn l’aspecte esportiu, la voluntat és clara: “Ens emportem la Copa de carrer”, deia Josep Besoli. Per Raimond Marcé, que és entrenador de les categories inferiors del Casal Vilafranca: “A banda d’animar el Regal Barça, també aniré a veure la Minicopa. M’agrada aprendre dels entrenadors i veure com pugen els joves del planter”.

Gran mobilització

Els més de 1.500 seguidors que es desplaçaran a Bilbao són una gran mobilització del bàsquet del FC Barcelona. L’expedició blaugrana només serà superada en nombre pels seguidors dels dos equips bascos per motius de proximitat geogràfica.

En primer lloc se situen, lògicament, els seguidors del Bizkaia Bilbao Basket com a amfitrions de la competició. L’altre equip basc, el Caja Laboral, comptarà amb el suport de 2.000 seguidors i la tercera afició més nombrosa serà la blaugrana.

Per atendre els aficionats desplaçats a Bilbao, el club ha organitzat un punt d’informació a l’Hotel NH Villa de Bilbao per respondre qualsevol consulta que es vulgui fer.
Més de 1.500 seguidors culers a la Copa
Representació a tots els nivells
Un cop arribada ahir l’expedició de l’equip, durant el dia d’avui aniran arribant a Bilbao membres de la comissió esportiva de la secció, directius, entre els quals el directiu responsable de la secció, Josep Cubells, i patrocinadors per donar suport al Regal Barça en el partit de quarts davant el Cajasol.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana