Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Llum verda al nou espot de Regal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.02.2010 19:16

Llum verda al nou espot de Regal

www.fcbarcelona.cat


Regal, companyia líder en el mercat de les assegurances a Catalunya, ha donat llum verda a la nova campanya publicitària amb els jugadors del FC Barcelona, del qual Regal n'és el patrocinador principal.


Els jugadors del Regal FC Barcelona Juan Carlos Navarro, Ricky Rubio i Roger Grimau viatgen en el temps per protagonitzar la nova campanya publicitària del patrocinador principal de l'equip, l'asseguradora Regal. En la nova campanya, que ja s'emet per ràdio i televisió, comparteixen protagonisme amb alguns personatges tradicionals de la història de Catalunya. En el nou espot de Regal, a més de Navarro, Ricky Rubio i Grimau, també hi apareixen Fran Vázquez, Víctor Sada i Jordi Trias, acompanyats del soci i aficionat Joan Centelles.

Tradició, esforç i superació

Sota el lema 'Regal Auto, a Catalunya de tota la vida', la campanya combina la tradició catalana, amb la qual l'asseguradora se sent totalment identificada, amb els valors d'esforç i superació, representats pels jugadors.

En el nou espot, Regal trasllada els vigents campions de la Lliga ACB al passat, on comparteixen protagonisme amb personatges catalans llegendaris com Sant Jordi, Serrallonga o Guifré el Pilós. Les diferents versions de l'anunci presenten els jugadors en situacions complicades que solucionen amb una senzilla trucada a Regal.

Paper per a Joan Centelles

2010-01-19_GRABACION_ANUNCIO_REGAL_012.jpgL'aficionat culer Joan Centelles, de 45 anys, ha estat un dels extres que ha participat juntament amb els jugadors del Regal FC Barcelona a l'espot de la marca asseguradora, patrocinadora de la secció de bàsquet del club blaugrana. Actor per un dia, Centelles va ser el guanyador del càsting 'on-line' que Regal va posar en marxa el 22 de desembre.

Durant el mes de novembre, Roger Grimau, Ricky Rubio i Pete Mickeal van animar els seguidors de l'equip i internautes en general a participar en aquest càsting Regal a través del web www.castingregal.com en què emulen el monòleg 'Ser o no ser' de Hamlet i que va rebre més de 40.000 visites.
Llum verda al nou espot de Regal

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Tres versions diferents
L'anunci ha estat rodat en diverses localitzacions molt vinculades a la història de Catalunya, com la falda de la muntanya de Montserrat. La nova campanya publicitària de Regal es presenta a la televisió en tres versions diferents de 10, 20 i 30 segons de durada i en nou falques de 25 segons per a ràdio.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana