Vázquez, MVP de la jornada, en ratxa

29.12.2008 11:53

Fran Vázquez ha estat, conjuntament amb Felipe Reyes (Reial Madrid), el MVP de la jornada 15 de l'ACB. Amb una actuació estel·lar, el pivot gallec confirma un moment de forma excepcional, en la seva millor temporada com a blaugrana.

Fran Vázquez, que va aconseguir una valoració de 32 punts en només 28 minuts de joc, va ser el gran protagonista en la victòria del Regal FC Barcelona contra l’iurbentia Bilbao ( 59-66 ), conjuntament amb un gran Gianluca Basile.

Un tercer quart impecable

El jugador blaugrana va ser clau en la reacció de l'equip de Xavi Pascual després del descans. Els seus números en el tercer quart, no necessiten gaires més comentaris: 11 punts, 9 rebots, 2 taps i 24 de valoració. Aquest tercer quart espectacular va contribuir de manera decisiva a la victòria. Al final del partit, els seus números reflectien una estadística gairebé immaculada: 16 punts, 15 rebots, 3 taps, 6 faltes rebudes i 32 de valoració.

La xifra de 15 rebots té una significació especial, ja que també es tracta del seu rècord personal a l'ACB. D'aquesta manera, supera els 14 que va capturar contra l'Estudiantes al maig de 2005.

La seva millor actuació

Aquests 32 punts de valoració són la xifra més elevada que ha aconseguit mai Fran Vázquez. És, a més, la tercera vegada que es proclama jugador de la setmana en la seva carrera, després de les dues aconseguides en la temporada 2004/05, quan defensava la samarreta de l'Unicaja.

De fet, la regularitat del pivot de Chantada recorda les excel•lents actuacions que va fer en el conjunt malagueny, on va aconseguir una Copa del Rei.

El més valorat de la plantilla
En els 13 partits disputats per Vázquez (només es va perdre el matx a Fuenlabrada), s'ha col•locat com el jugador del Regal Barça amb una valoració mitjana més elevada. Els seus 15,6 punts de valoració per partit el situen com el jugador que més aporta al conjunt de Xavi Pascual, malgrat que la seva mitjana de minuts jugats (19 per partit) és la setena de l'equip.