Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'afició blaugrana omple el Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

22.12.2008 21:00

L'afició blaugrana omple el Palau

Verònica Díez


L'entrenament a portes obertes del Regal FC Barcelona ha estat tot un èxit. Els homes de Xavi Pascual han estat partícips d'una autèntica festa al Palau, al costat de 2.500 dels seus aficionats més joves.


Aquesta jornada quedarà en el record de nens i jugadors. Per l'entrenador del conjunt blaugrana, un dia com el d'avui “no té preu”. “És impressionant veure tota la calor que la gent ens ha donat avui. Per tots nosaltres ha estat una gran satisfacció”, ha afegit Pascual. Menció a part té la reacció dels més petits. Cares de sorpresa i alegria han omplert la pista barcelonista.

El treball és el primer

QM3D3775.jpgEl Regal FC Barcelona ha gaudit de la jornada de portes obertes, sí, però el primer és el treball. Els blaugranes s'han entrenat amb total normalitat mentre el Palau començava a omplir-se. A poc a poc la impaciència dels nens que volien acostar-se als jugadors s'ha fet latent. En acabar la sessió preparatòria, ha tingut lloc la presentació de l'equip. Un a un els jugadors han sortit al centre del camp i una vegada aclamat el seu nom cadascun ha fet el seu millor tir. Aplaudiments i aclamacions han ensordit la pista barcelonista.

Els nens salten a la pista

QM3D3874.jpgLes Cheerleaders del Barça, que tampoc s'han volgut perdre aquest dia, han llançat a la grada tretze samarretes. Aquells nens que n'han aconseguida una han pogut baixar a la pista per jugar amb els jugadors barcelonistes. Cada nen ha tingut com a parella de joc un dels components del Regal FC Barcelona. Junts han fet una roda de tirs durant uns minuts. Després d'això, Fran Vázquez, Daniel Santiago, Ersan Ilyasova i Jordi Trías han estat els escollits per donar encara més espectacle al Palau. Els nens que anteriorment han saltat a la pista s'han convertit en jutges per un dia i han valorat les esmaixades d'aquests jugadors. Vázquez ha estat el més aclamat. El blaugrana ha obtingut un ple de nota ‘10'.

Autògrafs per a tots

Un cop finalitzat l'acte, tots els allà presents han pogut acostar-se als jugadors de Xavi Pascual. Fotos i autògrafs han estat protagonistes de la recta final de la jornada de portes obertes. La cirereta al pastís d'un dia rodó per a nens i jugadors.
L'afició blaugrana omple el Palau
La millor entrada
La temporada 2005/06 el Palau Blaugrana va obrir per primera vegada les seves portes a un entrenament de l'equip de bàsquet del Barça. Va ser per ració doble, primer l'octubre i després el desembre, just abans de Nadal. En cap d'aquestes es va arribar als 2.500 aficionats. Aquest dilluns s'ha aconseguit la millor entrada, com si d'un partit es tractés.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana