Una altra victòria contra el Madrid (84-74)

Bàsquet - Circuit Sub-20

21.12.2008 22:41

El debut a la segona concentració del Circuit Sub-20 ha estat com un ‘deja vú’. El Regal Barça ha tornat a guanyar el Reial Madrid. Ara bé, la competició, la categoria i l’evolució del partit han estat diferents.

24 hores després que els homes de Xavi Pascual s’imposessin el Reial Madrid a l’ACB, el Circuit Sub-20, competició apadrinada per l’ACB amb els equips de la Lliga, ha ofert un altre clàssic. En aquest cas l’obertura de la segona concentració, amb seu coordinada pel Regal Barça i que es juga al Poliesportiu del Garraf (Vilanova i la Geltrú) ha acabat amb victòria barcelonista per 10 punts de diferència (84-74).

“Ha estat un partit complicat”, ha explicat l’entrenador de l’equip sub-20 del Regal Barça, Íñigo Zorzano, en acabar el partit.

Els blaugranes han començat fluixos i el Reial Madrid ha agafat una petita renda ràpidament. Tot i així, el Barça ha sabut tancar el primer quart amb sis punts a favor (26-20).

Durant el segon període el joc ha millorat. Les rotacions de la banqueta han ajudat a llegir amb més claredat el partit. Fins i tot, jugadors cadets com Aitor Gómez i Josep Pérez han disposat de minuts. 50-39 al descans.

Saber què fer

A la represa, el Reial Madrid sortit més fort i s’ha apropat fins a cinc punts. Però els blaugranes no han permès cap sorpresa. Uns petits ajustos en defensa i en atac han tornat a ampliar el marge. (71-59).

Als darrers 10 minuts, i amb el partit ja dominat, la banqueta blaugrana s’ha mogut amb més intensitat i els jugadors més joves han tornat a la pista. 84-74 per tancar la primera jornada de competició.

Contra el Gran Canària

El Gran Canària s’ha desfet del Pamesa de València també aquesta tarda (88-60). Els insulars són els pròxims rivals del Regal Barça demà, dilluns, a les 20.00 h.

El tercer, i darrer partit, de la segona fase del Circuit tindrà lloc dimarts, 23 de desembre, a les 12.30 h. Els blaugranes se les hauran amb el Pamesa.

Al marge del Circuit sub-20, afegim que l’entrenador Íñigo Zorzano i l’equip cadet de primer any que també dirigeix (Bàsquet Base Barcelona) s’han classificat per a la segona fase del Campionat de Catalunya Preferent. Cal recordar que els nois són un any més petits que la resta dels competidors.