Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cubells: “Tinc ganes que comenci el clàssic”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.12.2008 17:02

Cubells: “Tinc ganes que comenci el clàssic”

www.fcbarcelona.cat


El directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells, ha estat entrevistat al programa Barça Notícies i ha comentat, entre altres coses, que té ganes “que comenci el clàssic”.


Cubells, a més, també ha parlat del bon moment pel qual travessa l’equip, malgrat que reconeix que “cal refermar aquesta la línia de joc i continuïtat davant el Reial Madrid”.

Creu en l’afició

El Palau ha de tornar a ser un fortí davant els blancs, ha de presentar les millors gales i ha de ser la projecció del sisè home a la pista: “El que jo dic a l’aficionat del Palau és que ha de tornar a ser cabdal, com ho ha demostrat sempre al llarg de la història. Em consta que queda molt poc paper per vendre.”

Il·lusió continguda

“La Lliga ACB i l’Eurolliga són els objectius. Com a Barça no podem aspirar a res més. S’estan donant condicionants i esperances tant d’aficionats com d’entesos”, explica Cubells. El directiu responsable de la secció, a més, també afirma tenir “plena confiança en l’equip”. “Jugant a casa els favorits som nosaltres sempre. Cal, però, refredar l’ambient d’eufòria que hi ha, malgrat que és cert que el joc de l’equip en els darrers partits ha estat magnífic. Ara, però, hem de tenir clar que partim de zero i hem de tenir el màxim respecte per un equip que arriba en un bon moment de forma”, ha afegit.
Cubells: “Tinc ganes que comenci el clàssic”
La seva doble funció
A banda de directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells també és el secretari de la Junta Directiva del FC Barcelona. En aquest sentit ha parlat de la iniciativa de reunir-se amb els membres del Senat: “Crec que va ser una gran iniciativa del president Laporta. La veritat és que el fet de convocar dos cops l’any el Senat del Barça fa que puguem tenir un gran debat amb els mil socis més antics de casa nostra. Amb ells debatem temes diversos, escoltem els seus consells i això crec que és força important per al club.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana