Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Navarro i Lakovic, seriosos dubtes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

16.12.2008 19:11

Navarro i Lakovic, seriosos dubtes

Carles Cascante


Navarro i Lakovic són, a hores d’ara, seriosos dubtes per participar en el partit de dimecres davant el Montepaschi de Siena. El base continua amb les molèsties que li van impedir jugar a Menorca, mentre Navarro pateix una elongació al soli dret.


Segons el comunicat mèdic que han fet públic aquesta tarda els Serveis Mèdics del club, “Jaka Lakovic va patir un cop al partit davant del Panathinaikos i té un hematoma en el múscul peroneal de la cama esquerra. La seva participació per al partit de demà és dubtosa”.

Per la seva banda, Juan Carlos Navarro “va patir durant l’entrenament d’ahir a la tarda una elongació del múscul soli de la cama dreta les proves mèdiques realitzades aquest matí han confirmat el diagnòstic. La seva participació per al partit de demà és també dubtosa”.
Navarro i Lakovic, seriosos dubtes
Rey, amb febre
Per la seva banda, Xavi Rey no jugarà l’enfrontament de demà, ja que no ha participat en la sessió preparatòria d’aquesta tarda degut a una “traqueobronquitits aguda amb febre”, segons explica el comunicat mèdic. Per aquesta raó, el cos tècnic del Regal FC Barcelona ha convocat el jove Nihad Dedovic, que s’ha entrenat amb la resta de components del primer equip.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana