Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


‘Baso' i Ricky, presenten el videojoc ACB


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

24.11.2008 16:36

‘Baso' i Ricky, presenten el videojoc ACB

Carles Cascante


Planeta DeAgostini Interactive i l'ACB han presentat el Videojoc ACB Total 2008-09, un acte que ha comptat amb dos de les grans estrelles de la competició, Ricky Rubio i Gianluca Basile.


L'acte, celebrat a la seu de l'ACB, ha consistit en la presentació del videojoc ACB Total 2008-09, la nova versió del joc oficial per a PC de la Lliga professional espanyola. A part de Basile i Ricky Rubio, també han estat presents en aquest acte la Secretari General de l'ACB, Esther Queraltó i Ramon Farell, Director de Planeta DeAgostini Interactive, que ha obert la possibilitat que en un futur, el joc també arribi a les consoles.

Basile, el model

0809_VAR_LANZAMIENTO_ACB_TOTAL_0809_x4x.JPGEl jugador del Regal FC Barcelona ha estat el model en el qual s'han basat els espectaculars gràfics del joc, alguna cosa que per a Basile ha estat “estrany, perquè amb tants sensors semblaves més un malalt que un jugador de bàsquet. L'experiència ha estat molt positiva i va haver-hi moments molt divertits”. L'aler italià creu que “aquestes iniciatives sempre són positives per a promocionar el nostre esport, i espero que tots gaudeixin ara amb el joc”.
‘Baso' i Ricky, presenten el videojoc ACB


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana