Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


A poc a poc i bona lletra


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

20.11.2008 13:52

A poc a poc i bona lletra

Carles Cascante


Amb un mes i mig de competició exhaurida, l’aclimatació d’Andre Barrett està sent lenta, però segura. Ara, amb les baixes de Lakovic i Sada, el nord-americà guanya enters i davant el Manresa ja es van poder veure evolucions interessants en el seu joc


La primera temporada d’Andre Barrett al Regal FC Barcelona està resultant complexa. Això, però, no implica una valoració negativa del rendiment d’aquest jugador, que segueix una progressió més lenta que la d’altres que també són nous aquesta temporada, però que ja coneixen la competició i, sobretot, el ritme de joc amb què es juga a Europa. L’aclimatació a uns nous companys, a uns nous sistemes i, sobretot, a una nova competició, molt diferent a la nord-americana i on es permet molt més el contacte, estan sent claus en el rendiment de Barrett.

‘In crescendo’

WEB_BASKET_02.jpgLes baixes de Jaka Lakovic i Víctor Sada han ajudat indubtablement que la progressió de Barrett hagués de ser més ràpida. De fet, després de no jugar ni un sol minut contra el Panathinaikos, Barrett ha encadenat cinc partits en què ha tingut unes mitjanes de quasi 18 minuts per partit, 3,6 punts i 2,6 assistències. En el matx davant els manresans, però, és on va estar més lluït, ja que va jugar 31 minuts, va anotar 4 punts –va anotar la primera cistella del partit després d’una de les tres recuperacions que va fer en tot el matx- i va repartir 5 assistències.

Bona defensa

Un altre dels aspectes en què va destacar el base nord-americà del Regal FC Barcelona davant el Ricoh Manresa va ser en la defensa. El base visitant, Javi Rodríguez, no va aconseguir fer el seu joc habitual. Barrett, a qui es va veure amb moltes ganes de demostrar coses -fet que en alguna ocasió el va perjudicar-, va rebre també el suport del seu entrenador en la roda de premsa posterior al partit: “També estic content amb l’Andre Barrett, que en el tram inicial de partit ha aconseguit aturar Javi Rodríguez. Tot i això, sent un jugador amb experiència, ha acabat aconseguint cinc assistències, malgrat que han estat en el tram final del partit.”
A poc a poc i bona lletra
Un amant de la música
Andre Barrett és un d’aquells jugadors que necessita la música. Els seus grans auriculars no passen desapercebuts en les concentracions de l’equip. Amant del hip-hop, Barrett té en Jay C el seu cantant favorit, tot i que tampoc defuig els grans clàssics com Michael Jackson. I és que la música és un complement perfecte per a les llargues concentracions.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana